Ние сме КЛЮЧАРИТЕ – денонощни ключари, работещи на територията на цяла София. Имаме повече от 20 години опит в ключарските услуги и аварийното отключване.
Нашият екип от отдадени професионалисти се грижат за вашата безопасност.

Заключен автомобил

Може да се случи на всеки. Без значение къде се намирате, един от нашите мобилни екипи винаги са на няколко минути. Ще ви отключим колата възможно най- бързо и професионално. Обадете ни се сега и се върнете на пътя без забавяне!

Търговски ключар

Заключване на вашето работно място може да означава – големи парични загуби, ако не се работи бързо и своевременно. Ако вие или някой от вашите служители си загубят ключовете, или ако вашата система за контрол на достъпа е неизправна, просто трябва да се обадите на нашите майстори ключари.

Защити Ремонт / подмяна

Ако сте жертва на прекъсване и сте останали принудително заключен, не е нужно да се притеснявате. Обадете се на нашите специалисти ключари, които веднага ще ремонтират или заменят ключалката. Не оставяйте вратата незащитена. Накарайте нашите професионалисти да проверят вашата врата и да преценят щетите и опасностите от запазването на старата ключалка. Ние обещаваме най-добрите цени за брави от всякакъв клас.

Услуга- заключване на къщата

Заключване на къщата е често срещана услуга. Нуждаете се от бързи и рентабилни експерти, които да ви помогнат да си възвърнете достъпа до жилището си.
Независимо дали сте загубили ключовете си или случайно сте били заключени в къщата си, нашите опитни ключари от София ще ви помогнат да влезете възможно най-бързо. Чрез вашата врата или гараж без никакви щети на вашия имот.

Инсталиране на нови брави

Винаги е добра идея напълно да промените ключалките на новия си дом, ако току-що сте се преместили. Това е най-добрият начин да сте сигурни, че сега сте господар на своя дом. Но това не е единствената причина да инсталирате нови брави. Може да искате да промените интериора и дизайна на цялата заключваща система.
Проверете в каталог и намерете най – добрата комбинация за заключване за вашия дом. Дясната ключалка и дръжката могат да осигурят както елегантност, така и топлина, която искате. Промяната на ключалките във вашия дом може да отнеме много време, ако го правите сами. Нашите опитни техници ще дойдат при вас и ще инсталират нови брави за всяка врата. Нашите професионалисти ще се уверят, че къщата ви е сигурна и че имате достатъчно ключове за цялото семейство.
Обадете ни се, ако просто се преместите, просто правите ремонт, или ако заключването ви е повредено. Заменяме и монтираме брави на всички марки и модели.