apecs

Apecs отдавна се утвърди като производител на надеждни и модерни заключващи и хардуерни продукти.

Компанията е на пазара от 1992 г., има представителства в 13 страни, включително Великобритания, Словения, Украйна и Русия. Производственият обект е в Китай.

Apecs е единствената компания за заключване, която разполага със собствена лаборатория за контрол на качеството на продуктите, където продуктите се тестват за натоварвания, експлоатационен живот и проверяват силата на издържане. Фирмата разполага с широка гама от продукти от брави, хардуер.

Бравите на вратите на Apecs могат да бъдат разделени на:

  • Цилиндрични брави Apecs;
  • Заключващи брави Apecs с фиксатор;
  • Брави за врати от PVC профил;
  • Брави за финландски врати;
  • При пожар .

По-долу са най-популярните модели за заключване на врати на тази марка:

Брава Apecs 1425 с цилиндър.

Тази колекция от ключалки се предлага в 4 цвята: хром, злато, мед и бронз. Подходящ за монтаж на врати от дърво и метал, подходящ за подмяна на брави. Устойчивите дръжки, и стоманената лента осигуряват специална здравина, покрити са с галванична устойчивост на корозия. Ключалката е оборудвана с цилиндър, има класическа ключалка, вратата не се заключва автоматично.

Ключалка Apecs 5300

Голяма колекция брави за интериорни врати. Моделите от тази колекция могат да се съчетаят с всеки екстравагантен дизайн, тъй като той има огромен избор от цветове за лицевата страна: хром, злато, матово злато, мед, бронз, четен никел, графит, черен никел.

Най-популярната от тази серия е бравата Apecs 5300 – вътрешна хромирана брава с метална ключалка, която осигурява здравина и надеждност на заключване, размерите са чудесни за монтаж с дръжки на вратите на цокъл, в комплект с наслагване върху цилиндъра. Този модел е идеален за бани, тъй като има устойчиво покритие, което е стабилно при влажни помещения.

Ключалка Apecs 6000

Това е колекция от брави за финландски врати под цилиндъра и ключа има резета за ключалката. Предната плоча е галванична, което осигурява устойчивост на износване. Най-търсеният замък от тази колекция.

Apecs 6000 – хромирана лицева плоча, галванопластика за осигуряване на устойчивост на износване.

Брава Apecs 7000

Това е колекция от ключалки за монтаж на врати, изработени от PVC профил. Бравите от тази серия осигуряват висококачествено заключване на вратите и надеждно устояват на нерегламентирано отваряне, благодарение на на напречниje греди с индикатор 20-25мм. Брави за врати Apecs 7000 могат да бъдат оборудвани с фиксатор от класически или ролков тип. Няма автоматична функция за затваряне на вратата, която предпазва от неволно затваряне.

Пожарни брави

Тези брави трябва да осигуряват безопасен изход за хората в случай на пожар. Благодарение на стоманата, от която са изработени тези брави имат висока якост и в същото време са устойчиви на деформация под въздействието на високи температури, което осигурява тяхната безопасност.

Ключалките от този тип са особено търсени – ключалка Apecs 1900 – INOX. Тази ключалка при монтажа на входната врата има класическо капаче, евро цилиндър, предната плоча е изработена от неръждаема стомана, устойчива на деформации и осигурява специална здравина на продукта. Няма функция за автоматично затваряне на вратата, което елиминира възможността от затръшване.