video-cctvЗакупуването на евтина видеокамера и DVR ще ви позволи да поставите система за видеонаблюдение с минимални разходи. В същото време оборудването има доста приемливи технически характеристики.

Нашата фирма предлага монтаж на видеонаблюдение на най-добри цени. Закупуването на оборудване, инсталирането му, провеждането на всички проводници и конектори ще ви струва възможно най-ниските разходи. Наличното оборудване ще позволи денонощен контрол върху всяка територия на предприятието, паркинг, апартамент, вила.

Ако желаете, можете да разширите възможностите на системата за видеонаблюдение – да конфигурирате изпращане на алармени съобщения по електронна поща, да разнообразите софтуерния пакет, да инсталирате камера с високи технически характеристики.

Ползите

Голям брой различни модели от необходимото оборудване ви позволява да изберете най-подходящия вариант. При избора е важно да се вземе предвид резолюцията, фоточувствителността, поддръжката на картата с памет. Ниските разходи са възможни при широколентова Интернет връзка. Ако тя отсъства, ще бъдат необходими допълнителни разходи за оборудване – по-скъп 3G модем модел, който поддържа повечето доставчици, както и допълнително оборудване, съвместимо с устройството.

Бюджетното видеонаблюдение е реална възможност за установяване на денонощен контрол върху всяка територия с най-добри разходи. Нашата компания предлага голям избор от евтини модели видеокамери, рекордери и захранващи устройства. Основните предимства на тези системи:

  • Икономия на разходи за видеонаблюдение;
  • Евтина цена на оборудване;
  • Достъпна инсталация на системата;
  • Гарантират продължителна работа без смущения.

След като направите поръчка за бюджетно видеонаблюдение при нас, ще можете да спестите парите си до максимум. Монтажа на пълна система за денонощно наблюдение ще ви струва на най-добрите цени. Евтиното оборудване не означава неговото лошо качество. Евтините аналогови системи осигуряват прилично ниво на сигурност. Не винаги е необходимо да инсталирате скъпо оборудване. Готовите евтини интегрирани системи за видеонаблюдение напълно се справят с всички възложени задачи – те осигуряват запис на събития, нощна снимка и други необходими функции. Камерите, използвани в комплексите, имат интегриран WEB сървър и обработват видео сигнала в желания формат. Някои системи осигуряват ефективно снимане дори при много слаба светлина.

Обръщайки се към нашата фирма, можете да поръчате бюджетно видео наблюдение на най-добрата цена. Нашите квалифицирани специалисти ще дадат подробни съвети за всички технически параметри на избраното оборудване. Нашата система за контрол ще служи вярно повече от една година с минимални разходи за закупуване на оборудване и неговата инсталация.

Използването на евтини висококачествени устройства ще позволи денонощен контрол върху обекта без смущения. Използваното оборудване в системата може да функционира в различни режими, да записва според установените настройки и при засичане на движение. Ако все още имате въпроси, обадете се на компанията. Нашите експерти ще дадат подробна консултация, ще ви помогнат да направите поръчка и да изберете най-евтиното оборудване за комплекс за видеонаблюдение.