Безжичен видеодомофон за врата с WiFi е удобен инструмент за наблюдение и сигурност, използващ честотите на радиоканалите. Той е монтиран на входната врата. Диапазон на предаване от 1 до 100 метра, в зависимост от препятствията. Това гарантира най-лесната инсталация и монтаж, като елиминира необходимостта от полагане на проводници и кабели. Безжична видео шпионка има висока степен на автономност и мобилност.

Това е съвременен и иновативен уред за интелигентно видео с безжична поддръжка, капацитет на батерията от 12 000 mAh и разширена функционалност, която ви позволява да гледате дистанционно изображения от видеото. Използвайки модела, можете да получавате известия на вашия смартфон при всяка дейност на вратата, да провеждате разговор с гост от всяка точка на света, където има интернет връзка или има покритие на GSM мрежи, постоянно следете ситуацията на вашата врата от мобилни устройства, използвайки приложения за смартфони.

Характеристики на безжичните видео шпионки

Повечето купувачи са съгласни, че безжичните видео шпионки са много по-удобни от кабелните такива.

Отзивите говорят за следните предимства:

Компактни размери (особено ако става въпрос за безжичен мини видеоклип).

Лесна инсталация и самостоятелна връзка без помощта на специалисти.

Голямо разнообразие от модели, форми на фактори и конфигурации (например безжичен DVR видео шпионка с преносим монитор е популярен).

Удобно дистанционно управление от панел за безжичен монитор, смарт телефон (чрез мобилно приложение), през клетъчна мрежа или мобилен интернет.

В момента, можете да си купите безжичен видеодомофон за врата с WiFi на една от следните конфигурации: стандартен дистанционен видеосектор (безжична камера);

Безжичен видео манипулатор DVR безжичен мини видео шпионка;

Безжичен HD видео шпионка;

Безжична улична видео шпионка;

Безжична видео шпионка със звук.

Тези и други видове конфигурации са достъпни за бърза покупка. Така че можете да си купите безжичен видеодомофон на добри цени, като предварително сте се запознали с основните му експлоатационни характеристики.

Списък на работните характеристики:

  • Обхват на работните честоти.
  • Максималната разделителна способност на камерата е видео око.
  • Ъгъл на обхват в градуси.
  • Методи за дистанционно управление, списък на мрежови протоколи.
  • Наличието на инфрачервено осветление за снимане в тъмното, максималният обхват на осветеност в метри.
  • Цветът на изображението.
  • Формат на компресия на видео и аудио поток.
  • Материали за производството на устройството, степента на защита на корпуса от повреди и демонтаж.
  • Точният размер и тегло на устройството.
  • Подробности за конфигурацията, наличието на специален софтуер за управление.

Всичко това ще даде възможност да се избере най-добрият модел безжичен видеодомофон в тази ценова категория, който ще се справи най-добре със защитата на апартамента и ще осигури комфортен мониторинг за посетителите.