door-keyКлюч към ключалката изработена от фирма КЛЮЧАРИТЕ!

Изработката на ключ за брава е уникална услуга от фирма kliucharite.com, която е свързана с възстановяване на изгубени ключове от работеща брава или цилиндър.

Хората поне веднъж се сблъскват с такъв проблем – да сменят заключващ механизъм. Колко неприятности носи този факт на собствениците е разбираемо.

Друг проблем, например, е откраднат или изгубен ключ на превозното средство. Подмяната на ключалката на автомобила често води до значителни парични разходи. Човек обаче може просто да намери изход от тази ситуация.

Готови сме да решим всички проблеми, свързани с избора на ключове за брави.

Нашите ключари ще могат да направят ключ по вашия заключващ механизъм.

Как се провежда процедурата по възстановяване?

Ако заключващият механизъм, за който трябва да направите ключ, е монтиран в сейф или врата, тогава той трябва да бъде изваден и донесен в работилница.

Ако не можете да направите това сами, ние ще изпратим наш опитен майстор- ключар при вас.

Ако става въпрос за ключалка на запалване, заключване на багажника или брава на вратата на автомобила, тогава тя също трябва да бъде премахната и предоставена на нашите услуги.

Ако е необходимо, свържете се с най-близкия сервизен център за отстраняване. Стандартната процедура за възстановяване на ключове обикновено отнема от половин час до три часа. Всичко зависи от сложността на механизма на устройството.

Какво оборудване се използва при възстановяване на ключове?

Съвременните копирни машини за ключове от английски профил;

Оборудване за всички видове ключове;

Копирни машини за дупки и лазерни ключове;

Електронни машини.

Подобно оборудване ни позволява да създаваме високотехнологични дубликати на ключове на автомобила, клавиши, цилиндрични брави и др.

Нашата фирма отдавна успешно и ефективно предоставя професионални услуги за производство на дублиращи се ключове.

Огромният опит и високата квалификация на нашите ключари са ключът към тяхната качествена и надеждна работа.

Придобихме тази репутация на реномирана фирма, която винаги изпълнява задълженията си. Нашите многобройни клиенти не само са свикнали да се доверяват на нашите услуги, но и отново се обръщат към нас, разказват на приятели за нас и оставят положителни отзиви.

Гарантираме изгодни цени. Защо да се обръщате към занаятчии, работещи на коляно, когато имате професионално оборудване и квалификацията на нашите ключари. Не забравяйте, че клавишите с лошо качество в крайна сметка разбиват ключалката!

Екип от денонощни ключари, обслужващи София денонощно. Професионални ключари, пристигащи до 30 минути на адрес в София и региона. Повикай твоят денонощен ключар сега!