КЛЮЧАР В СЛАТИНА

Ключрски услуги и авариен ключар в ж.к. Слатина – пристигаме до 25мин!

Район „Слатина“ е квартал на София намиращ се в близост между кв. „Гео Милев“, кв. „Редута“, кв. „Христо Ботев“. Разстоянието от центъра до кв. Слатина е късо. В близост до квартала са гара „Подуяне“, Летище София.

Фирма SHPERTS предлага денонощни ключарски услуги на територията в квартал „Слатина“- София.

Каква е функционалността на дръжката? Ключарите от КЛЮЧАРИТЕ ще Ви запознаят:

Според предназначението на дръжките на вратите могат да се разграничат групи:

  • за входни врати към входа на къщата;
  • за входни врати на апартаменти;
  • за интериорни врати;
  • за кухня и баня;
  • дръжки за врати със специално предназначение – противопожарни врати, аварийни изходи.

Входните врати на апартаменти са оборудвани с дръжки със стоманени ламели, които предпазват бравата от избиване на цилиндъра или разбиване на структурните части на бравата. Стационарни дръжки – скоби се монтират на входните врати във входа на къщи, ако на вратата е монтирана кодирана електромеханична брава.

Интериорните врати е препоръчително да бъдат оборудвани с дръжки с възвратни пружини. Ако дръжката идва с ключалка, тогава механизмът за връщане в ключалката не се използва.

Вратите за баня са оборудвани с дръжки с декоративни наслагвания, от вътрешната страна на вратата е монтирана заключваща дръжка.

Дръжките за врати със специално предназначение, съгласно изискванията за пожарна и евакуационна безопасност, трябва да съчетават функциите както на механизми за натискане, така и на стационарни дръжки. За да отворите специална врата, трябва да я издърпате или натиснете, като държите дръжката на вратата.

Ключарите от КЛЮЧАРИТЕ  могат да монтират дръжки за врати със специално предназначение.