На всеки може да се случи посред нощ да потърси услугите на ключар. Сигурно ви е интересно какво толкова може да стане, че да прибегнете до такива услуги? Може да се случи недоразумение от всякакъв тип с вашите ключалки.

За това на помощ идват денонощните аварийни услуги. Ние ще приемем обаждането ви по всяко време на денонощието. Ще дойдем по най-бързия начин и ще ви помогнем. Ще извадим ключа, ще сменим бравата, ще ви дадем дубликати ключове и ще ви кажем какво трябва да не правите, за да избегнете подобна злополука. Денонощни ключарски услуги са необходимост, особено в голям град като София. Ние сме специалисти в тази област, никога не спим и винаги ще се отзовем. Ние ви гарантираме най-високо качество, най-добри цени, бърза и прецизна работа.

Може би си казвате, това едва ли ще се случи точно на мен.

Е, представете си следната ситуация: Прибирате се късно вечер и в момента в който трябва да отключите вратата, пребърквате чантата и джобовете си и осъзнавате, че сте изгубили своите ключове. Паникьосвате се и се чудите какво да правите. Място за паника няма, ние винаги сме на ваше разположение, по всяко време на денонощието, просто ни се обадете. Веднага ще дойдем при вас, ще ви отворим, и ще ви дадем дубликат на ключовете. Ако има съмнения относно сигурността на сградата, в която живеете, ние можем да се заемем и със смяната на патрона.

Е неприятните ситуации не свършват дотук, представете си, че счупите ключа и той да остане наполовина в ключалката.  Това най-често се случва, защото бравите не се поддържат, те се нуждаят от смазван. Най-сигурно е че бравата е е за смазка, когато тя заяжда при отключване. Започне ли да заяжда, трябва да я смените веднага, или просто да се обърнете към специалисти, каквито сме ние. .Просто ни потърсете и ще решим вашия проблем по най-бързия начин.

Най-неприятната ситуация е да се приберете и да заварите ключалката си разбита. Тогава ни обвзема чувство на паника, но е нужно да помислим трезво. Освен, че трябва да повикате органите на реда, е необходимо и да се обърнете към нас, едно позвъняване и ще се отзовем веднага.

Не е нужно да изпадате в неприятни ситуации, за да се обърнете към нас, ако имате въпроси свързани с подмяна на брави, патрони, издаване на дубликати и други ключарски услуги от всякакъв тип, позвънете на денонощните ни телефони. Винаги ще ви дадем нашето професионално мнение и ще направим всичко възможно за да отговорим на всичките ви въпроси.