контрол-на-достъпаЗа правилното функциониране на електромагнитния механизъм е наложително да закупите затваряща врата – това е дизайн, който осигурява независимо привличане на крилото на вратата. Тоест вратата ще бъде затворена независимо, след като човек влезе в стаята – това е важно, защото устройството подобрява сигурността. Ако вратата е винаги отворена, каква е ползата от заключващото устройство?

Отварянето на вратата с магнитна карта е бързо. Не е необходимо да търсите ключодържателя, превъртете ключа в него и т.н. Важен факт: такива ключалки, за разлика от механичните конструкции, не могат да бъдат повредени, тъй като устройството реагира изключително на сигнал, който се подава от карта или таблет с ключ.

Освен това устройството се поврежда изключително рядко – единственият отрицателен е, че когато се прекъсне подаването на електрически ток, механизмът престава да функционира. Но тук повечето производители са предвидили всичко – в комплекта можете да намерите батерията, благодарение на която ключалката може да функционира дори и без да прилага напрежение.

Магнитна брава с карта за достъп: предимства.

По-добре такива устройства на вратите да монтирате на обществени места – хотели, магазини и т.н. Ако планирате да монтирате заключващо устройство на входната врата на жилищна сграда, в този случай е необходимо допълнително заключване, за да се гарантира максимална сигурност.

Основните предимства на електромагнитните устройства:

Механизмът веднага работи (мигновено), тоест няма нужда да чакате, докато ключалката се отвори. Това важи особено за помещения, където се събират голям брой хора – например в офиси.

Поддръжката на механизма е изключително рядка поради факта, че дизайнът практически не се счупва. Въпреки това, специалистът все пак ще трябва да бъде канен периодично – така че той да провери състоянието на окабеляването и да почисти частите на ключалката, които са под кутията.

Магнитното заключване с карта осигурява високо ниво на сигурност. Невъзможно е да се пропука, тъй като устройството реагира изключително на програмирания сигнал.

Някои механизми позволяват олицетворяването на човек, който влиза в стая. Това е много удобно за компании, където се изисква повишена сигурност.

Много хора предпочитат да монтират електромагнитни брави със система за видеонаблюдение. Това ви позволява да контролирате напълно ситуацията в защитеното съоръжение, да увеличите дисциплината и също така да премахнете кражбите.

Нашата фирма КЛЮЧАРИТЕ – Ви предлага всякакви ключарски услуги. Ако Вашата врата е метална или има модерна ключалка или заключващ механизъм, това няма да ни попречи да я отворим, и то без да навредим на самата брава, патрон или механизъм. В  99% от случаите на заключване успяваме да отворим вратата.