nevidima-bravaЕдна от категориите електронни брави е невидимата електронна брава. Уникалността на това заключващо устройство е, че целият механизъм и система са напълно невидими отвън в устройството на вратата.

Без ключалка, това не дава шанс на крадец да намери ключалката и съответно да направи нещо с нея. Тази ключалка се отваря с помощта на дистанционен ключодържател с огромен брой комбинации и кодове.

Времето на работа на такива устройства може да се определи с години, дори и повече. Явно предимство на този тип брава, разбира се, е монтирането й от вътрешната страна на вратата, а за да стигнете до това устройство, просто трябва да разглобите цялата врата.

Предимства и характеристики на ключалката – невидимка

  • – Надеждна механична част – всички механични компоненти на тази брава са изработени от високоякостна легирана стомана, а движещите се части са произведени с най-високо прецизно оборудване за постигане на максимална точност.
  • – Усъвършенствана електроника – доказани системи и алгоритми позволяват електрониката да бъде винаги в изправност, дори при смяна на напрежението на батериите, а дублирането на всички системи не осигурява възможност за повреди. Възможност при използване на някои модели със смартфони и различни мобилни устройства, отчитане на броя на отваряне, затваряне, определяне на времето на действие, предупреждения, възможност за дистанционно заключване на ключалката и управление на всички функции.
  • – Програмируемо дистанционно управление – възможност за програмиране на неограничен брой дистанционни с милиарди комбинации от кодове, а в случай на загуба на дистанционното, възможност за мигновено прекодиране на всички ключове за изненадващо кратко време.
  • – Не забравяйте да оставите вратата отворена – в случай на невнимателно боравене или непредвидени ситуации, ключалката ще ви уведоми със сигнал за незатваряне на вратите или ще се затвори автоматично в зависимост от програмируемата потребителска функция.
  • – Отваряне на вратата с натискане на бутон – най-простото отваряне на вратата с докосване на бутон прави използването на такова устройство удобно и удобно
  • – Простота и бързина при монтаж – няма нужда от извършване на сложни монтажни работи, в комплект с доставената брава включва крепежен елемент и монтажна схема, монтажните работи се извършват в най-кратки срокове със система за програмиране.
  • – Сигнал за смяна на батерии със звуков сигнал и дълъг експлоатационен живот – в случай на започване на загуба на капацитет на батерията се подава ранен звуков сигнал за смяна (1-2 седмици), което изключва възможността за блокиране на ключалката , винаги има и спестена енергия за отваряне в критични ситуации.
  • – Естетичен външен вид – модерен дизайн, удобни използвани механични части придават на това движение здравина и съчетание с всякакви дизайнерски идеи.

Преди да закупите скрита електронна брава, първо решете броя на ключовете, както и функциите, които искате да контролирате. Цената на ключалката директно зависи от функционалността на работните системи и качеството на материала, който ще изпълнява.