професионален-ключар-софияЕдин общ слой за сигурност, който често се пренебрегва от собствениците на жилища и от мениджърите на недвижимите имоти, е самозаключващ се вход. Като гарантирате, че вратите ви са самозаключващи се, значително увеличавате сигурността на имота си, тъй като той действа като предпазна мярка срещу отсъствието на забрава, за да се гарантира, че всеки път, когато напуска някой имот, вратата ще се заключи зад тях. Ето ръководство за най-добрите видове електронни самозаключващи се врати, подготвени от професионалните ключари по сигурността на жилищата и търговската.

Smart Lock

Тази ключалка без ключ не използва кодовете за достъп, което означава, че потенциалните крадци не могат да използват кейлогърите, за да копират вашите кодове и да се промъкнат във вашия имот. Ключалката Smart Key е чудесен заместител на единични цилиндрични заключалки, които позволяват на мениджърите на имоти да поддържат сигурността и контрола на достъпа в цялата си търговска или жилищна собственост, което позволява достъп до имота чрез всички форми на устройства с iOS или Android. Блокировката може да работи независимо, чрез Bluetooth връзка или чрез локална Wi-Fi връзка и изпраща напомняне, ако батериите са ниски, като се уверите, че ключалката винаги може да работи, дори когато захранването изгасне.

Кодовете на виртуалните ключове могат да се изпращат на наематели или посетители и да се програмират за всички форми на параметри за достъп – задаване на определени кодове за достъп, които да работят само в определени часове или дни, докато други могат да работят през цялото време. Smart Lock позволява на собствениците на имоти да управляват подробни записи на дневници, които показват всички моменти на достъп – и могат да бъдат смъкнати с smart устройството August Connect, което позволява да се контролира заключването чрез всяко интернет устройство от всяко разстояние.

Kevo Smart Lock

Това е една от първите интелигентни заключалки, които се рекламират, и използват комбинация от технологията BlueTooth и RFID, която позволява вратите да бъдат отключвани със смартфони или отделни ключове. Тя работи както с iOS, така и с телефони с Android, дори без достъп до интернет, и може автоматично да отключва чрез BlueTooth при приближаването на вашия смартфон. Две устройства могат да бъдат програмирани с пълен достъп до прозорци и неограничен брой програмируеми гост-ekeys могат да бъдат споделени. Можете да следите дистанционно всички дейности на заключване, както и да управлявате дистанционно приложенията чрез отдалеченото приложение, както и да включите опцията за възстановяване на изгубения телефон, която забранява достъпа до заключването с телефона, в случай че някое устройство за достъп някога бъде изгубено. Тази ключалка може да се сдобие  и с термостата Nest Learning, за да настроите температурите на собственост при пристигане, за да можете да персонализирате комфорта.

Yale Real Living Electronic Deadbolt на докосване на екрана

Тази ключалка може да бъде програмирана за максимална персонализация, идеална за мениджъри на имоти и използвана с други интелигентни устройства. Тя има висококачествен естетичен вид като на други ключалки на Yale, както с бутонна клавиатура, така и с модерен сензорен екран – и може да се използва както при дизайн на заключващи устройства, така и при лостове. Тя съдържа до 250 потребителски програмируеми кода, както и позволява запис с типичен физически ключ. Тази ключалка работи със Z-Wave и Zigbee независими  мрежи, както и с уникалната мрежа ExiNet от производителя Crestron, която позволява свързване с всеки смартфон, таблет или компютър, без да е необходимо да използвате Wi-Fi. Тя може да се интегрира и с цяла комбинация от интелигентни устройства от марки като Honeywell, Control4, Alarm.com, Elk и много други.

SoHoMiLL YL 99 Безключов ключ за електронна клавиатура

Тази проста и достъпна електронна ключалка е идеална за мениджъри на имоти с ограничен бюджет. Той няма Bluetooth връзка, но е фантастична замяна на обикновените копчета на вратите и може да бъде програмиран с до 8 потребителски парола, които след това могат да бъдат управлявани чрез главна парола, съхранявана от мениджърите на имоти. Това е една фантастична опция за имоти с много звена, които изискват всички ключови ъпгрейди. Тя съдържа функция за ниско ниво на батерията, която указва на мениджърите на имоти, когато трябва да се сменят батериите – и също така разполага с функцията за автоматично заключване, която заключва вратата при затваряне след 3 секунди.

Свалящ се Camelot Touchscreen Deadbolt

Този фантастичен вход за електронно заключване без ключ, който се радва на силна сигурност с лекота на използване. Тя притежава сертификат за сигурност ANSI Grade 1, което означава, че е един от най-сигурните ключалки на пазара, базиран на нивата на дължината на капака, дълголетието и способността му да издържа на опити за принудително влизане. Скобата може да бъде програмирана от мениджърите на имоти, за да се заключват автоматично, когато вратата е затворена, свеждайки до минимум риска за сигурността, наложен от наемателите, които забравят да заключат вратите си.