Поверителност и лично пространство: две неща, които са трудни за поддържане. За съжаление, с настоящата пандемия стана по-важно от всякога да се осигури поверителност и пространство, което да помогне за намаляване на разпространението на вируса COVID-19.

Тоалетните са трудно поддържан сектор, когато става въпрос за тези проблеми. Това е най-публичното място в даден имот, където се посещава от много хора. Те трябва  да осигуряват на лицата неприкосновеност на лично пространство и да се спазват изискванията за социално дистанциране поради малкия им размер. Едно от решенията е да се превърнат публичните тоалетни за единично използване.

toaletna-hartia

За щастие това може лесно да се постигне със заключване – алармена ключалка. Две от любимите опции с такава функция са ключалките Trilogy DL4100 и PDL4100 за конфиденциалност.

Тези ключалки дават на обитателите възможността да активират режим „Поверителност“ с едно натискане на бутон от вътрешната страна. Когато режимът за поверителност е активиран, LED светлина ще показва заетост от външната страна и другите потребители няма да имат достъп до ключалката, докато режимът не бъде деактивиран от интериора от обитателя.

Режимът за поверителност може също да бъде персонализиран да се деактивира автоматично, след като бъде достигнат предварително зададен лимит. В случай на заключване или спешно състояние администраторът може да замени режима на поверителност с главен код или ключ. Чистотата винаги е грижа, когато става въпрос за тоалетните, така че и двата модела могат да бъдат поръчани с антимикробно покритие, за да се премахне растежа на микробите и да поддържат по-здрава и безопасна точка за достъп.

Характеристики и предимства:

  • – Самостоятелни здрави ключалки без ключ, изцяло метална клавиатура.  Без окабеляване, дълготрайна работа на батерията.
  • – Функция „Поверителност“,  идеална за бани, съблекални, тоалетни и др. С натискането на бутон на гърба на ключалката (вътрешната врата), ключалката не може да се отвори от предната страна за влизане .
  • – LED индикаторът отпред  на вратата ще мига, докато е активна функцията за поверителност. Трицветният светодиоден индикатор също показва приемане или отказ на код (съответно зелен или червен) или състояние на изтощена батерия (жълто).
  • – Устойчив на атмосферни влияния за използване отвътре и отвън  дори при екстремни метеорологични условия от двете страни на вратата.
  • – Пръст (клавиатура) или програмируем за компютър с Windows.
  • – Планирани събития:  Часовникът в реално време позволява до 500 планирани събития и празнични графици. Програма за заключване.

Останете безопасно вътре в тоалетната, докато не я освободите!