Заключващ механизъм – най-популярният тип заключващо устройство. Тези системи за ограничаване на достъпа могат да бъдат монтирани в метални входни и интериорни врати, продукти от този тип се използват и за монтаж в дървени врати.

Предимствата на заключващите брави са:

  • Естетическа привлекателност, защото устройството не променя външния вид на вратата, за разлика от моделите;
  • Висока степен на надеждност и сигурност, включително чрез скрито инсталиране на елементи на системата;
  • Лесно инсталиране и лекота на използване;
  • Универсалност (има модели, които са подходящи както за „ляво“, така и за „десни“ врати ”;
  • Запазване на твърдостта на конструкцията на вратата.

Какво трябва да запомните, когато купувате брава на врата на врата?

Струва си да се избере модел от реномиран производител. Традиционно, израелски, италиански и германски брави водят пазара. Като цяло, всички брави от тип вдлъбнатина се разделят на „надеждност“ в конструкция, средна и устойчива на взлом. Последните се отличават от другите чрез максимална тайна. Важно за сигурността е не само качеството на ключалката, но и самата врата, както и спазването на инсталационната технология. Желателно е специалистите на една фирма да продават заключващото устройство и да го инсталират.

Заключващите ключалки са цилиндрични и често двусистемни модели. Най-добре е да вземете прекодираната брава, защото в случай на загуба на ключа, само „тайната” (вътрешна част) може да бъде променена, а самият случай не трябва да се докосва. Допълнителна защита срещу кражба с взлом се осигурява от системи с бронепласти и други устройства против кражба с взлом (например стойката на ключалка на нивелирната брава може да има вградена карбидна топка, която предотвратява пробиването).

Най-лесно е да закупите брава и да поръчате инсталацията й от КЛЮЧАРИТЕ. В продажба са заключващите устройства на всички съвременни модели на известни производители. Професионалното оборудване и високата квалификация на нашите майстори ви позволяват да инсталирате вградени брави точно, бързо и надеждно.

Изработване на дублирани ключове от всякакъв вид – за дома, за офис

Можете да направите дубликат на вашия дом, офис, домофон, кола, сейф, пощенска кутия, яхта, селскостопанска техника, порти и други устройства ключове за минути. Нашите специалисти произвеждат дублирани ключове на високо прецизни професионални машини,  така че новият комплект винаги ще бъде с високо качество и безупречно изпълнение. Винаги има повече от 3 500 вида заготовки при нас за бързо производство на копия и нови комплекти на най-достъпна цена!

Нашите предимства:

  • Възможност за сключване на договори за абонаментни услуги с всякаква форма на плащане за организации, банки, предприятия, хотели.
  •  Бързо производство – от 1 минута.
  •  Обективно ниски цени.
  • Гаранция за всички видове работи.
  • Системата на отстъпки за стоки и услуги.