сейфНе е необходимо да сте изключително богати, за да имате нужда от домашен сейф. Качественият сейф е отлична инвестиция, тъй като защитава ценни предмети както от кражба, така и от вреда, трае много години и изисква минимална поддръжка, за правилното функциониране.

Ако имате нужда от тази интелигентна инвестиция – домашен сейф, може да разчитате на  професионалистите от денонощните ключари на територията на цяла София, който е идеален за вашите нужди.

Защо трябва да купувате домашен сейф?

Осигуряването на сигурност чрез защита на ценности от кражби и вреди, хората избират домашните сейфове.

Нищо не е по-безопасно в сейфа в банката, но тъй като сейфовете не могат да бъдат достъпни извън работното време, те не са най-добрият избор за всички ценности, особено за бижута и документи, до които се осъществява редовен достъп.

Те защитават от природни бедствия – всички сейфове са пожароустойчиви, което е важен фактор за обсъждане с нашите ключари при закупуване на сейф.

Изберете широк спектър от сейфове

Тъй като доставяме и монтираме широк спектър от домашни сейфове, нашите ключари могат да ви помогнат да изберете идеалния сейф за вашите нужди и да ви предложат професионални съвети за това къде да го инсталирате, като сейфовете, които доставяме, попадат в две широки категории – малки самостоятелни сейфове и големи подови сейфове.

Свободностоящи сейфове – макар и самостоятелно, повечето сейфове идват с комплекти, които ви позволяват да закрепите сейфа на пода. Това означава, че не е необходимо да купувате сейф, който е твърде голям за вашите нужди, само защото искате да имате сейф, който е твърде тежък за носене.

Свободностоящият сейф е добро място за съхранение на ценности като бижута и цифрови устройства, както и важни документи.

Подови сейфове – обикновено значително по-големи от свободностоящите сейфове, подовите сейфове са достатъчно големи, че не могат да бъдат преместени без оборудване или значителни усилия, което ги прави страхотен противник за всеки нарушител. Безопасността на пода е значителна инвестиция за повечето хора, така че освен ако нямате много ценности, съхранявани у дома, като бижута или произведения на изкуството, може да е повече от необходимото.

Професионалните ключари могат да ви помогнат да изберете най-подходящия сейф за вашите нужди според разположението на вашия дом. Имаме опит при инсталирането на голямо разнообразие от сейфове, можем да посетим дома ви и да Ви предложим съвети за най-безопасно за вашите нужди и къде да го инсталирате. Мястото е много важно, тъй като колкото по-добре се скрие сейфът, толкова по-сигурни ще са ценностите ви.

Ако искате да научите повече за широката гама от сейфове, които можем да ви доставим и инсталираме, моля, не се колебайте да се свържете с денонощните ключари.