ключове в ръка

4 практически причини, поради които трябва да направите дубликат на ключовете си

Няма никой, който да не разбира важността на това да има резервни ключове, така че защо толкова много хора не си правят копия на важни ключове като тези за къщата или колата? Изработването на дубликати на ключове е една от най-популярните услуги, предоставяни от ключар, но според нас, не я използваме достатъчно често.

По-долу са посочени причините, поради които получаването на най-евтината услуга за изработване на ключове може да ви спести от много проблеми.

Основни предимства на дублирането на ключове за домове, офиси и коли

  1. Предотвратяване на случайни заключвания
    Заключванията се случват на всеки, и ако това не ви се е случило досега, можете да бъдете сигурни, че в даден момент ще го изпитате.

С оглед на това, подгответе се за тази възможност и намалете стреса, свързан със заключванията, като направите дубликати на ключовете си за дома и офиса.

Заключванията на автомобили също са често срещани. Въпреки че услугите за изработване на ключове за коли често са скъпи, те могат да ви спасят от много неприятности в бъдеще. За да спестите пари, направете дубликати на ключовете за колата си при автомобилни ключари, а не при вашия дилър.

  1. Намаляване на стреса от счупени ключове
    Вашите ключове не са имунизирани срещу счупване. Ако имате ключове от дълго време, проверете за малки пукнатини в тялото на ключа. Това е знак, че може би не е далеч от счупване.

В зависимост от начина, по който се счупи ключът, може да се наложи да ползвате услугите на аварийния ключар. Ако част от ключа се счупи вътре в ключалката, силно се препоръчва да получите професионална помощ от ключар, вместо да се опитвате да го извадите сами.

В тези случаи, дори резервният ключ няма да помогне толкова много.

Резервните ключове са полезни за ключове, които се счупят, но без части, останали вътре в ключалката, тъй като можете да използвате резервния ключ за да отворите колата, сейфа, дома и т.н.

ТРЯБВА ЛИ ВИ ДУБЛИКАТ НА КЛЮЧОВЕ? Обадете се на КЛЮЧАРИТЕ

3. Осигуряване на достъп за доверени приятели и семейство
Да имате твърде много потребители за един ключ не е просто неудобство, но може да бъде и опасно. Множеството потребители увеличават шансовете за изгубване на ключовете.

Често е по-добре да осигурите на хората, на които имате доверие, техен собствен ключ, както за дома, така и за офиса. Ако имате нужда от по-здравословна сигурност, системите за контрол на достъпа са добър избор.

Направете обстоен анализ на вашите нужди от сигурност. Ако откриете, че вашите нужди са по-високи, може да искате да интегрирате няколко нива на защита и не само изработване на ключове, за да повишите сигурността.

  1. Лесен достъп в случай, че изгубите ключовете си
    Паниката и фрустрацията са само част от емоциите, които ще изпитате след изгубване на ключовете. Въпреки че ситуацията може да е неприятна, поне можете да намалите стреса, като оставите резервен комплект ключове при доверен колега или скрит извън дома си.

Ако сте изгубили ключовете си, не трябва да спирате само на най-евтиното изработване на ключове; трябва също да преизработите ключалките си.

Вашите ключове може да попаднат в неправилни ръце и да бъдат използвани за кражба на вашите ценни вещи или дори за да навредят на вашите близки. Така че, въпреки че резервен ключ може да ви помогне да отворите нещо, ще ви трябват услуги за преизработване на ключалки, за да се защитите от престъпници.

Изберете  най-евтините услуги за изработване на ключове от КЛЮЧАРИТЕ

Не е нужно да търсите далеч, за да намерите достъпни услуги за изработване на ключове от майстор ключар. Тук в София, КЛЮЧАРИТЕ са доверено име в домашната и търговската сигурност. За повече информация относно нашите специални услуги, включително аварийни мобилни ключарски решения, обадете ни се днес!