ДЕНОНОЩНИТЕ КЛЮЧАРИ НА СОФИЯ

Ние сме КЛЮЧАРИТЕ – денонощни ключари, работещи на територията на цяла София. Имаме повече от 20 години опит в ключарските услуги и аварийното отключване. Дори ако Вашата врата е метална или има модерна ключалка или заключващ механизъм, това няма да ни попречи да я отворим, и то без да навредим на самата брава, патрон или механизъм. В  99% от случаите на заключване успяваме да отворим вратата.

Имахме проблем с ключалката в офиса и се наложи спешно да повикаме ключар. Обадихме се на КЛЮЧАРИТЕ и момчетата реагираха изключително бързо. Отключиха вратата без да разбиват патрона. Много сме доволни, препоръчваме на всеки!

Владимир Самуилов, iTax.bg - Счетоводна компания

Патронът на вратата ни заяде и имахме нужда от ключарски услуги в София. Повикахме аварийните ключари от КЛЮЧАРИТЕ и момчетата за нула време отстраниха патрона и го замениха с нов. Много сме доволни от КЛЮЧАРИТЕ, препоръчваме на всеки!

Стефан Петров, Макс Комерс - управител

Прибирах се късно от втора смяна и ключът ми за вкъщи се счупи и остана в патрона. Беше късно около 04:00, свързах се с аварийния екип на КЛЮЧАРИТЕ и останах много изненадан, ключар пристигна за 15 минути и ми отвори вратата, за да се прибера вкъщи. Много съм доволен!

Недко Петров, ВПК - управител

Защо да изберете денонощен ключар от КЛЮЧАРИТЕ?

extractor

Отключваме всякакви брави

Няма брава, която да не можем да отворим!

ford tibbe

Отключваме всякакви коли

Разполагаме с инструменти за почти всякакви автомобили.

сейф

Отваряме всякакви каси и сейфове

Имаме опит с отключването на всякакви каси и сейфове.

замяна на брава

Заменяме и монтираме брави

Предлагаме монтаж и замяна на всякакви брави и патрони.

door

Монтираме всякакви врати

Предлагаме и монтаж на всякакъв тип врати.