Ние сме КЛЮЧАРИТЕ – денонощни ключари, работещи на територията на цяла София. Имаме повече от 20 години опит в ключарските услуги и аварийното отключване. Дори ако Вашата врата е метална или има модерна ключалка или заключващ механизъм, това няма да ни попречи да я отворим, и то без да навредим на самата брава, патрон или механизъм. В  99% от случаите на заключване успяваме да отворим вратата. Ние не използваме подизпълнители за всякакви услуги; всички наши ключари са обучени професионалисти, които показват етиката и морал при работа с нашите клиенти.

Вашите обаждания се изпращат до компетентните техници, а не в кол център на фалшива фирма.

Всички сме имали тези мигове на ключова паника – в кой джоб ми са ключовете, трескаво, ровейки из чанти, осъзнавайки твърде късно, че сме оставили ключовете в нашата къща, кола, офис или някъде другаде. Забравят се моменти, които често се решават сравнително бързо. Въпреки това, моментите между забравянето на ключовете и тяхното заместване могат да бъдат стресиращи.

Можете да се обадите за помощ на професионалните ключари, когато имате нужда от него. Надеждният ключар е човек, на когото имате доверие и който може да ви даде нов набор от ключове възможно най-бързо за цена, която няма да ви разори.

Услугите на ключаря

Професионалните ключари  обикновено предлагат следните услуги: Основни блокировки, ремонт и подмяна на ключалки, рязане на ключове и аварийни услуги. Възможно е да се наложи ремонт на заключване поради ежедневната употреба. Ключовете се чупят, ключалките забиват или не се въртят, а ключалките се нуждаят от подмяна. А нашите ключари са в състояние да оцени проблема, да го поправи бързо и да установи други ремонти, които може да са необходими.

Ключово рязане е  една от най-важните задачи, които ключарят прави  по време на работата си. Създаването на резервен или дублиращ се ключ често може да предотврати необходимостта от повикване за спешна помощ. Дублиращите се ключове могат да бъдат направени за нищо и в крайна сметка ще струват по-малко от замяната на изгубени ключове.

Понякога е необходим ключар, за да получите достъп до дом или превозно средство, ако сте успели да се заключите. Ключарите се обучават да деактивират много видове алармени системи в коли, домове без допълнителна повреда. След като ключарят е решил проблема и достъпът е бил решен на дома, автомобила или бизнеса, те също могат да заменят ключалките, ако е необходимо, за да поддържат безопасността и сигурността на вашия дом или превозно средство.

Намиране на професионалните ключари

Професионален ключар може да бъде призован да оцени съществуващ имот от рискове за сигурността, които идват от прозорци, врати и други заключващи се зони. Инсталирането на болтовете на предните врати може да добави допълнителен слой сигурност, както и добавянето на брави към прозорците на всички етажи. И накрая, един ключар също може да привлече вниманието на клиентите си към други услуги, които могат да подобрят качеството на техните домове или превозни средства.