kliuchar-animaciaПредназначението на декоративните подложки, видовете продукти по форма, тип ключ, метод на закрепване и дизайн. Функции на въртящите се сигнали, как да изберете wc-комплект.

Защо са необходими декоративни подложки

Преди да монтирате ключалката в крилото на вратата от края, оформете отвора. На външната и вътрешната повърхност на вратата се пробиват малки отвори за ключа. Не винаги контурите на разреза се получават в добър външен вид, декоративни наслагвания помагат да ги скриете отвън. Този аксесоар е прикрепен към крилото и крие под него неравностите на среза, оставяйки видим само ключовия отвор на заключващия механизъм.

В допълнение към декоративните, защитната функция също е от значение. Заключването е оборудвано с такъв хардуер, за да не се изкривява, извади или напука. Подложките от стомана са трудни за пробив и повреда. Такъв аксесоар е сигнал за нападателите, че ще бъде трудно отворена ключалката.

Видове декоративни подложки

Производителите произвеждат декоративни подложки на ниво, включително до ключ и цилиндрични механизми за поверителност. Можете също така да закупите аксесоари за ключа, ключалки за бравите на вратите от същия профил.

Предлагат се аксесоари от различни цветове: злато, никел, сребро, мед, хром. Продуктите се предлагат както в матов, така и в полиран дизайн.

Различни форми на подложки:

  • Квадрат;
  • Кръг;
  • Овални;
  • Правоъгълни.

Как да изберем декоративна подложки

Комплектът се избира, на първо място, според типа секретен механизъм и вида на ключа. Формата на продукта трябва напълно да скрие мястото на монтиране на ключалката. Когато избирате аксесоар, обърнете внимание на вида на монтажа. Самонарезните винтове могат да бъдат тайни или отворени.

Огромно разнообразие от модели ви позволява да изберете аксесоар, който е най-подходящ за дизайна на вашата врата.

Има различни стилове:

WC комплекти, предназначение

WC-комплектите включват: мащабно въртящо се копче, предна и вътрешна декоративна тапицерия. Продуктите се предлагат в комплект с ключове или с допълнителен инструмент за отваряне на ключалката отвън.

Избирайки WC-комплекти, на първо място се разглежда дизайна на продукта, използваемостта и качеството. Има разработени уникални модели, които са защитени от патент. Продуктите са добре обмислени форми, дръжката на скобите е проектирана в съответствие с човешката физиология. Въпреки миниатюрния размер, те са удобни за използване. Покритието на продукта е устойчиво на надраскване.

Как да изберем WC комплект

Производителят предлага WC-комплекти в широка гама от цветове. В колекцията можете да намерите както най-популярните цветове, така и редки, например черен никел или графит.

Продуктите, предназначени за фиксиране на санитарни врати, са маркирани с надпис „WC-kit.“ Ключовете се монтират заедно с ключалките. При избора на устройство се вземат предвид размерът на квадрата и наличието на функцията за отваряне на ключалката от външната страна. За тоалетна или баня са избрани такива, които фиксират вратата отвътре и се отварят отвън. За килерите са подходящи комплекти за еднократно затваряне.