отключване на вратаПотърсете професионален ключар, който да ви помогне при всякакъв тип проблеми с блокиране на ключалки и брави

Подобна ситуация може да се случи на всеки – да бързате за работа и изведнъж ключът ви да се счупи в ключалката, след като сте заключили вратата. Това прави невъзможно влизането, след като се върнете. Друг вариант е ключът просто да е заседнал в ключалката и да не можете да го извадите. Не се притеснявайте, защото можете да разчитате на КЛЮЧАРИТЕ при това 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, при този тип злощастни ситуации.

В допълнение, ключарите на КЛЮЧАРИТЕ може да ви окажат техническа помощ, ако вашето малко дете е пъхнало фиби за коса или друг предмет в ключалката на вратата или прозореца. Не малко са и случаите при които премахваме патрони на брави, поради поставено лепило в ключалката. За съжаление, често при междусъседски вражди срещаме подобни случаи.

Какъвто и да е случаят, професионалните ни ключари разполагат с инструментите и тоновете опит, за да освободят заключващото устройство от всякакви препятствия.

Ние ще отговорим на всяка ваша заявка възможно най-бързо, за да ви помогнем да избегнете всякакви проблеми със сигурността на вашия дом, офис, производствена или бизнес сграда. Например, тъй като заклещени или счупени в ключалките ключове могат лесно да доведат до такива рискове. Ние покриваме целия град София, така че ни се обадете с увереност!

И дори ако при опит да извадите вашият заседнал или счупен ключ, влошите ситуацията – ние пак ще се справим. Счупените ключове трудно могат да бъдат извадени без специализирани инструменти, ключарят на КЛЮЧАРИТЕ ще замени повредената ключалка с нова в краен случай, като можете да изберете от нашата селекция от брави по стандарт, доказали се в бранша. Не забравяйте, че нашите ключари могат да ви консултират относно мерките, които е необходимо да вземете за повишаване на сигурността на дома ви.

Без значение каква е конкретната ситуация – счупили сте ключа на излизане и вече не можете да заключите вратата или ключът е щракнал, докато се опитвате да отключите и да влезете във вашия имот, ние можем да ви помогнем. Ключарят на КЛЮЧАРИТЕ ще пристигне напълно оборудван с професионални инструменти, предназначени да извадят внимателно заседналия ключ, който се е счупил в ключалката или друг предмет, който е попаднал там по каквато и да е причина.

Важно е да не се опитвате сами да извадите счупения ключ, тъй като това може да влоши ситуацията. Ето някой възможните стъпки, които ключарят може да предприеме, за да завърши услугата за изваждане на счупен ключ:

При пристигането си техникът по ремонт на брави първо ще обсъди с вас всички подробности, които са довели до вашата ситуация на блокиране, заключване или невъзможност за заключване поради счупен или заседнал ключ в ключалката.

След това ключарят ще използва професионални инструменти за изваждане на ключове, за да се опита да извади счупения ключ от ключалката. В случай, че имате резервен ключ, ще ви бъде полезен в този момент, за да можете да заключите или отключите вратата, след като счупеният ключ бъде изваден.

Ако счупеното парче е навлязло твърде навътре, ключарят ни ще ви посъветва какви са вашите възможности, които най-вероятно ще включват премахване на цялата брава и поставяне на нова или ремонт на текущата.

Обърнете внимание, че ключарят ще разполага с богат избор от качествени брави, от които да избирате, независимо дали искате да инсталирате секретна брава, електронна брава или стандартна брава. Служителите на КЛЮЧАРИТЕ ще ви обяснят в детайли всичко, което трябва да знаете, за да вземете правилното за вас решение по избор на новата ви брава.

В някои случаи може да се наложи ключарят да използва електрическа бормашина, за да влезе, и след това професионално да смени неизправната ви ключалка с нова. Това е стандартна процедура, рутинна за КЛЮЧАРИТЕ, но се практикува, само когато ключалката е напълно блокирана и няма възможност тя да бъде отремонтирана. Можете да получите повече информация как да се подготвите за вашата ключарска услуга преди пристигането на специалиста от КЛЮЧАРИТЕ, но това е при по-специфични случаи.

Ако се нуждаете от експертно изваждане на счупен в ключалката ключ – Денонощна услуга за спешно изваждане на заседнали счупени ключове предлага КЛЮЧАРИТЕ на територията на целия град София.

Любезните ключари са на разположение при блокиране на брава или счупен в ключалката ключ, които изискват спешна ключарска помощ. Можете да се свържете с нас, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, и да поискате опитен ключар да дойде във вашия имот и да извади счупения ключ. Ние се стремим да пристигнем в рамките на 30 минути от вашето обаждане, стига трафикът да не пречи на бързото пристигане на професионалиста на КЛЮЧАРИТЕ. С цел избягване на закъснение при получаване на авариен ключар, фирмата има ключарски ателиета на стратегически места в града, така че да може да реагира по-бързо в случай на повикване.

Напълно оборудвани и квалифицирани ключари от КЛЮЧАРИТЕ!

КЛЮЧАРИТЕ разчита на опитни и лицензирани ключари в София, които имат задълбочени познания върху занаята си. Вашият експерт по изваждане на счупен ключ ще дойде напълно оборудван с инструменти за прецизно изваждане, за да разреши проблема ви със заседнал в ключалката ключ. В някои случаи може да се наложи да използват електрически инструменти, за да се отключи, както и да ви посъветват за подмяна на ключалката с нова, като ключарите на КЛЮЧАРИТЕ ще ви предложат най-добрите модели на пазара.

КЛЮЧАРИТЕ дава гаранция за извършената работа

Нашите ключарски услуги са с гаранция за извършената работа. Така че, бъдете сигурни, че ключарят ни ще извърши услугата по най-висок стандарт, независимо дали включва изваждане на ключа, без да причини повреда на ключалката или подмяна и инсталиране на нова брава, поради невъзможност за изваждане на счупения ключ. Всички нови брави, използвани от професионалистите ни, отговарят на високи стандарти в индустрията.