отваряне-на-сейфЗагубата на ключове винаги е неприятна. Особено ако е ключът е за сейфа, в който са нашите ценности и пари. Жалко е, когато сте собственик на сейф и нямате възможност да го отворите, особено ако е много необходимо. Загубата на ключове е голяма неприятност.

В нашата практика има много такива случаи. Затова винаги сме готови да помогнем, ако някой е изгубил ключа на своя сейф. По време на нашата работа се занимавахме с разнообразни сейфове.

Загубих ключа за сейфа, какво да правя?

Подобен въпрос често може да бъде намерен по различни форуми. Но съветът в такива случаи е монотонен.

Съвет първи – свържете се с професионалните ключари. Загубата на ключове за сейфа не се отнася към аварийните ситуации, но по някакъв начин, служителите на нашата фирма няма да ви откажат – те ще отворят сейфа, без да се притесняват за по-нататъшната му годност за употреба.

Втори съвет е да се обърнете към „носителя“. Точно това не препоръчваме да правите, категорично. Защо? Защото човек, който има проблеми със закона, може да ви помогне. Но след това можем ли да сме сигурни, че нещата в сейфа са напълно безопасни?

И много рядко, за съжаление, можете да намерите съвет, за да се свържете със специализирана компания. Въпреки че това е най-добрият вариант за всички, ако сте загубили ключа за сейфа.

Защо? Защото такава компания работи в пълно съответствие със закона и отговаря за всички свои действия. Това означава много, особено в такъв чувствителен въпрос като откриването на сейфове.

Защото в такива фирми работят професионалисти – хора, които са изучавали характеристиките на всеки тип сейфове. Това означава, че ключарят, който пристига на повикването, ще може да отвори заключването без ключ, спретнато и бързо, без повреда. За да направите това, има опит и знания, както и всички необходими инструменти.

Тъй като капитанът ще поеме ключалката на всяка сложност, независимо дали счетоводителят на компанията е загубил ключовете за сейфа, или ключът към личния сейф, инсталиран у дома, е загубен.

Така, ако сте изгубили ключовете си и нямате резервни, веднага ни се обадете. Нашият господар ще пристигне на обаждането в удобно за вас време или възможно най-скоро, ако обаждането е спешно. Ключарят ще отвори сейфа, и тогава ще решите сами какво да правите – да създавате нови ключове или да инсталирате нова ключалка. Ние денонощните ключари, работещи на територията на цяла София имаме повече от 20 години опит в ключарските услуги и аварийното отключване. В  99% от случаите на заключване успяваме да отворим вратата.