ключове с имобилайзерИзработването на ключове с имобилайзер ни позволи да направим значителна стъпка в борбата срещу кражбите на автомобили по целия свят. Заедно с формите и техническото оборудване на машината, системите за сигурност се модифицират и подобряват. Осъществяването на ключ за чип за кола включва писането на уникална парола върху нея, която ще се чете при контакт с нишката вътре в ключалката. По същия принцип се прави модерен ключ за домофон, който предпазва от навлизането на непознати в сградата, но само на вид изглежда различно.

Изработка на ключове с чип

Само тук, колкото по-надеждна е системата против кражба, толкова по-трудно е за водачите, които са загубили електронния кодов ключ. Преди това, в някои случаи, когато собственикът, по някаква причина, се нуждае от копие на ключа чип или имобилайзер ремонт, е необходимо да се свържете с производителя или търговеца и да чакате дълго време, за да достави фабричен  дубликат. В допълнение, това е доста скъпа услуга с големи времеви разходи. Днес, производството на дубликат чип – ключ процедура е бърза и успешна.

Осъществяването на чип ключове е грижа на нашите специалисти КЛЮЧАРИТЕ .

Друг вариант е възможен, ако ключът вече е изгубен или счупен. Експертите ще стигнат до местоположението на колата ви и ще отключат системата. Копие от патрона, направено от тях, няма да се различава от оригинала. Можем също така да прекодираме имобилайзера, ако има подозрение, че ключът не е бил изгубен, а е откраднат.

Възстановяване на чипове

Не забравяйте, че изработването на ключове за кола с чип, за разлика от изработването на копие на ключа на вратата, където всичко е малко по-просто, е изключително деликатно и отговорна дейност. Да се направи качествено, без професионално оборудване, без значителен опит и умения е невъзможно. Електрониката е твърде чувствителна. Непрофесионалната намеса в системата за защита води до пълно блокиране на автомобила. Ремонтът на професионални чипове ще предизвика много проблеми, време и пари. За да не се налага допълнителни проблеми с имобилайзерът, ремонта или възстановяването на електронния ключ може да поверите дейността  само на специалистите – ключари.

Днес техническото оборудване на професионалните работилници на ключарите позволява не само да се направи дублиращ ключ от сейфа, което е трудно само по себе си, но и да се извърши ремонт на имобилайзер за кратко време и запазване на всичките му функционални възможности. В допълнение, ние гарантираме на нашите клиенти не само качеството на готовия продукт, но и спазването на политиката за поверителност и сигурността на данните.