banner-homeВъпросът за сигурността на личното пространство е един от основните проблеми, които всеки човек трябва да реши в съвременния живот. Системите за сигурност, комплексите за видеонаблюдение не винаги осигуряват възможност за наблюдение на ситуацията и своевременно реагиране при посегателства и кражби.

Не е случайно, че най-надеждният защитник на жилищно или офис пространство е все още здрава врата със силни заключващи устройства, които могат да поставят непреодолима бариера пред нежеланите гости. Изработването на ключове за съвременни брави от всякакъв вид е една от основните области на работа на нашата работилница.

Брави за всякакви врати

Надеждните брави и врати са ежедневните спътници за всеки човек. Те трябва да работят като часовник и да бъдат изработени от траен материал, който не е изложен на вода, корозия, механични повреди. Не е лесно да се направи качествен ключ: Преди време това отнемаше няколко дни. Днес отнема няколко часа, за да се направи ключ, прости модификации се правят в присъствието на клиента. Ние сме КЛЮЧАРИТЕ, които извършваме различни  ключарски услуги:

 • Жилищни апартаменти и веранди.
 • Частни вили и имения.
 • Входни и интериорни врати към офиса.
 • Сейфове.
 • Системи за влизане, бариери, системи за електронен достъп.
 • Шкафове, гардероби, интериорни врати.

Причини да поръчате ключове в нашата компания

Къде да направите копие на ключа? Поне веднъж в този живот този въпрос възниква пред всеки човек, който е блокирал ключалка или е загубил някакъв комплект от ключове.

Опасно е да се доверите на случаен ключар: Нискокачествените ключове, които ще бъдат направени за вас за 10 минути, не гарантират дълъг експлоатационен живот и лесно отваряне на вратата. Нашият основен цех за производство предлага цялостна помощ на всеки човек, който е попаднал  в неприятна ситуация: От дублиране до замяна на заключващото устройство. В същото време ние гарантираме висококачествени резултати, лекота на отваряне и възможност да поискаме помощ по всяко време, дори когато договорният период вече е изтекъл. Защо трябва да се обръщате към нас?

 • Ние ще гарантираме конфиденциалност, ще произвеждаме произволен брой копия.
 • Работата се извършва със съвременна компютърна техника.
 • Ниската цена на дубликатите осигурява на всяко семейство икономии.
 • Поръчките се изпълняват възможно най-скоро в присъствието на клиента.
 • Надеждни ключалки и трайни инструменти за тяхното отключване – ключът към спокоен личен живот и успешна работа.

Изработката на ключове, чиято цена варира значително в зависимост от вида на затварящото устройство, не трябва да се вярва на съмнителни еднодневни фирми: Не се знае от каква сплав са изработени главните ключове, независимо от това дали те пасват, дали ще се огъват след първата употреба ?! Да не говорим, че има случаи, когато са направени няколко дублирания.

Опитните служители на нашата компания КЛЮЧАРИТЕ, е спечелила доверието за безупречната работа през годините, гарантира високо качество, практичност, гъвкавост и дълготрайност на ключовете. Ето защо, ако искате да защитите живота на себе си и семейството си колкото е възможно повече, за да гарантирате поверителността на информацията – свържете се с компанията ни. Нашите продукти с правилна работа (ние също ще преподаваме това) ще служат вярно в продължение на много години!