денонощен-ключарПо-добре е да поверите тази работа на опита на денонощните ключари. Тъй като всеки прост механизъм на заключване има своите собствени характеристики при монтажа и ако попадне в неправилните ръце може да доведе до сериозни последици, до промяна на крилото на вратата и други повреди.

По-добре да смените правилно бравата, отколкото да купите нова врата.

По-добре е да се монтират надеждни брави – с цилиндър или лостов механизъм. Важно е да се подходи професионално, защото при неправилен монтаж или при екстремни условия – пожар, висока влажност, те могат да се подредят. В този случай професионалните майстори- ключари, които разполагат с дългогодишен опит ще се опитат да поправят бравата, а ако ремонтът не е възможен, ще бъде предложена подмяна на бравата в металната врата. Ние ще гарантираме, че крилото на вратата ви няма да се повреди. Множество отзиви от нашите клиенти потвърждават това.

  • Нашата фирма е с дългогодишен опит на пазара на услуги за врати. Всички майстори имат богат опит в тази област.
  • Подмяната на бравата на входната врата се извършва от нашите ключари бързо до 30 минути и с високо качество – и с гаранция.
  • Идва ме на мястото веднага след получаване на обаждане.
  • Няма да ви караме да чакате дълго, времето за пътуване е от 20 минути, благодарение на присъствието на ключари вдаден район.
  • Майсторът – ключар разполага с голям асортимент от модели брави, висококачествени инструменти за професионален монтаж.
  • Фирмата работи само с надеждни производители, които са доказали отлично качество в ключарската индустрия.
  • Всички заключващи механизми преминават през изпитване на предполагаеми повреди, които могат да възникнат.

Трудно е да определите сами, какво разбиване могат да понесат вашите врати?

Ако е необходим ремонт или подмяна на брави, аксесоари, панти; ако предстоящата подмяна на ключалката е на желязната врата, металопластика или дървена, вътрешна или входна – притеснявате се и искате денонощните майстори ключари да извършват висококачествено обслужване на вратата, без да повредите вратата – обадете ни се на телефона или ни пишете на емайла на момента, подайте вашата заявка, работим денонощно, 7 дни в седмицата в София.

Пристигаме на авариен адрес в цяла София само за 30 минути, денонощно!

Всички наши ключари разполагат със служебни автомобили и се придвижват изключително бързо до всяка част на града. Дългогодишният ни опит ни дава възможност да Ви посъветваме да се обърнете към професионален ключар, за да си спестите последващи ремонти по бравата.