Processed with VSCO with m5 preset

Скриването на резервни ключове на общи и удобни места също осигурява лесен достъп на крадците. Въпреки че практиката на скриване на резервни ключове е рискована сама по себе си, но много хора все още го правят, за да избегнат аварийно заключване, ако случайно загубят или заменят ключовете си. И ако трябва да скриете резервен ключ, защо да улесните работата на крадеца? За разлика от счупването и влизането, използването на резервен ключ е най-лесният и най-удобният начин за опит за кражба и може би един от най-успешните също. Нека се опитаме да разкрием най-лошите места и да предложим няколко най-добри места за скриване на резервните ключове на къщата.

Най-лошите места за скриване на ключовете:

  • Под саксия за цветя, поставена близо до входната ви врата.
  • Под вашата изтривалка за добре дошли.
  • Вътре или под градински гном.

Най-добрите места за скриване на ключовете:

  • В къщата за кучета, ако кучето ви остава на открито.
  • В озеленяването. Поставете ключа в найлонов плик и го заровете в мулч. Можете дори да го поставите в контейнер и да залепите малка скала в горната част на капака, преди да го заровите в дупка, достатъчно дълбока, за да скриете ключа.
  • Използвайте магнетизирана брава или сейф за ключове, за да скриете безопасно ключа си.
  • Оставете ключовете си при доверен съсед.

Тайното скривалище обаче работи само до момента, в който е тайно. Има шанс някой да е забелязал, че извличате ключовете си от вашето специално скривалище. Най-добре е да продължавате да сменяте мястото и да бъдете иновативни в мисленето си. И още една важна мярка за безопасност е да сменяте често старите си ключалки. Експертите по сигурността препоръчват да направите това, особено ако трябва да оставите резервен ключ, за да дадете достъп на приятели, хора по поддръжката, агенти за недвижими имоти и др. Ако искате да наемете професионален жилищен ключар в София, обадете се на kliucharite!