професионален-ключар-софияКлючарските услуги са разнообразни, като днес на пазара се предлага богата гама от заключващи системи и продукти, като ключове, кодиращи системи, райбери, секретни брави. В тази статия, ще ви представим услугите, които са в набора от дейности на най-добрите ключари в България.

Прекодиране на касови брави

Това е дейност, която увеличава сигурността във всеки дом. Ако сте забравили, как да отворите кодираната си брава, се предлага прекодиране. Като това е добра мярка и срещу крадци и други взломаджии. Прекодирането на касови брави увеличава сигурността във вашия дом и ви защитава за дълго време напред.

Пренареждане на секретни и ямкови патрони

Това също е предпазна мярка, срещу нежелани посетители във вашия дом. Изпитана практика за повишаване на сигурността. С пренареждането на патрона, вие ще изненадате злосторниците и ще си гарантирате едно по-високо ниво на защита. Но като самостоятелна мярка, това не е достатъчно, за да ви защити напълно.

Подмяна на патрон и касови брави

При разбиване на стария патрон при взлом или защото е заял, се налага да го смените с друг, който да ви защити. Освен това, днес се предлагат все по-съвършени системи за заключване, така че да защитите дома си. Има брави с двойно подсигуряване, които освен стандартния език за заключване, са снабдени и с шипове, които да заключат още веднъж вратата. Тези шипове са стоманени и трудни за срязване. Те гарантират добра защита на дома ви. Затова, за да не сменяте цялата врата, потърсете ключар и подменянето бравата, така че да си гарантирате добра защита за вас и вашето семейство.

Изработка на ключове за бита

Ако ви трябва копие от ключ, защото трябва сутрин да отваряте офиса или семейството ви има ученици и на тях им трябват ключове, със сигурност ще търсите услугата изработка на ключове за бита. На пазара се предлагат различни ключове, като някои са допълнителен зъб, за по-голяма защита. Има и ключове от оцветен метал, за децата.

Изработка на ключове за каси

Ако си имате сейф у дома и искате да го ползвате със съпругата си, а имате само един ключ, ще ви трябва ключар, предлагащ изработка на ключове за каси. Тук трябва да се доверите на опитен ключар, който предлага изпълнението на тази дейност и е достатъчно надежден. Ние можем да ви помогнем в тази задача, тъй като предлагаме и тази услуга.

Техническо обслужване на заключващи системи

Предлагаме и поддръжка на заключващи системи. Така че можете да изберете нас, в мисията да защитите дома си. Знайте, че правилната експлоатация и поддръжката на заключващите системи, удължава техния живот. Затова изберете професионалистите в тази задача. Изберете нас!

Специализирана ключарска профилактика

Това също е в набора на услуги на добрите ключари.

Отваряне на домове, офиси, каси и автомобили

А ако се заключите у вас. Ние ще ви помогнем, като отключим бравата. Колата заяжда и не може да я отворите? Ние ще я отключим! Изберете нашите ключарски услуги! Гарантираме добри цени и качествено обслужване.