safe-913452_1280

При извършването на такава процедура трябва да се внимава, тъй като при неправилни действия е възможно да се повреди устройството, само квалифициран специалист може да го направи.

Препоръчително е да отваряте безопасно с помощта на специални инструменти. В противен случай могат да бъдат направени значителни механични повреди, което от своя страна ще доведе до значителни финансови ресурси.

Аварийното отваряне на сейфовете включва използването на различни методи, дори такива, които причиняват видими щети.

Как да отворите сейф без ключ и код

Всеки поне веднъж се е сблъсквал с проблема с отварянето на сейфове. Когато се чудите как да отворите сейфа, ако сте забравили кода, струва си да запомните, че ключът също е включен в такива устройства.

Има обаче ситуации, когато ключът не Ви е под ръка. И ако сейфът все още не се отваря, трябва да опитате да въведете нулева комбинация, т.е. да посочите нули за всичките шест цифри. Важно е да запомните, че този метод не винаги работи.

Как да отворите сейф с код, без да го въвеждате, можете да попитате консултантите от магазина, където е направена покупката.

Освен това отварянето на механични ключалки ще бъде възможно само ако собственикът е бил регистриран на уебсайта на производителя по време на покупката. Там в личния акаунт на потребителя ще бъде посочен кодът.

В случай, че данните за влизане в сайта са били забравени от собственика, не е възможно да се отвори сейфа без помощта на специалисти.

Хакване на сейфа

Хакване на сейфа Преди да отворите сейфа без ключ и код, трябва да проверите няколко точки, които могат да повлияят на отварянето на устройството.

Те включват:

Намаляване на заряда на батериите, които трябва да бъдат сменени само с оригиналните им версии, тъй като те държат заряд почти два пъти по-дълго.

Болтът е заседнал в ключалката, което предотвратява задействането на механизма за отваряне на ключалката. Понякога е достатъчно да натиснете устройството няколко пъти, за да решите проблема с отварянето на сейфа.

Заключване на ключалката, възникнало поради многократно въвеждане на грешен код. Важно е да изчакате известно време, около 10-20 минути, и да въведете отново комбинацията. Ако отнема повече време за рестартиране на устройството, все пак трябва да изчакате преди повторното въвеждане на комбинацията.

Прекъснати или повредени проводници. Необходимо е да извадите клавиатурата на сейфа, след това да извадите батериите и да проверите дали проводниците са в нормално състояние. Ако са повредени, ще трябва да се извърши аварийно отваряне.

Имайки предвид всички тези точки, ако е необходимо да се отворят вратите при спешни случаи, достатъчно е да се обадите на професионалист – ключар с познания в тази област.

Отваряне на сейфове

Опитвайки се да разберете как да отворите електронен или друг сейф, ако сте забравили кода, достатъчно е да знаете точно следната информация за устройството, което включва следните данни:

Вид брава;

Материалът, от който е направен шкафа (сейфа).

Освен това, разполагайки с всички тези данни, ще бъде възможно да се улесни работата на ключаря, ако собственикът на сейфа реши да го извика, вместо да се опита сам да го отвори.