car-keys-1234786_1280Понякога собствениците на автомобили трябва да се свържат със специалисти за помощ при загуба на ключове, защото след инцидент той е изправен пред различни проблеми. И така, колата е затворена и трябва да бъде отворена възможно най-бързо, за да не се променят плановете на собственика занапред. Второ, крадци могат да намерят изгубения ключ и да го използват за да откраднат автомобила.

Не изпадайте в паника при такава ситуация. Фирма КЛЮЧАРИТЕ – денонощни ключари, работещи на територията на цяла София. Имаме повече от 20 години опит в ключарските услуги е готова да помогне при загубата на ключове на вашия автомобил в най-кратки срокове и на ниски достъпни за всеки цени. В такъв случай, обръщайки се към оторизиран ключар, вие не само спестявате време, но получавате професионална смяна на самите ключове и нови ларви за брави.

Работим по съвсем различна схема, която обикновено е по-удобна за нашите клиенти и за нас, защото ни позволява да разрешим проблема по-бързо, без да забавяме собственика на автомобила или нашите ключари.

Каква е помощта при загуба на ключа от КЛЮЧАРИТЕ

След като ни се обадите, ние пристигаме до 20 минути до мястото, където се намира колата. Не забравяйте да посочите марката и производителя на автомобила, това ще позволи да се подготвят необходимите инструменти предварително и да се намали продължителността на целия процес до минимум.

След това ключаря ще направи аварийно отваряне на машината, без да повреди ключалките. Силно се препоръчва да не го правите вие, тъй като при липса на необходими инструменти няма да можете да го направите точно и правилно и това може да доведе до повреда на ключалката, което допълнително ще усложни работата и съответно ще увеличи цената на услугата.

След като колата е отворена, ключарите ще демонтират ключалката и ще я занесат в работилницата, за да се направи ключ по бравата. Ние работим не само върху създаването на нов ключ, но и променяме сигурността на бравата, за да предотвратим възможността от отваряне на автомобила със стария ключ.

При това помощта при загуба на ключа на колата не спира до тук. Нашите майстори правят прекодирането (с други думи, препрограмирането) на имобилайзера. Това прави невъзможно стартирането на автомобила със стар или изгубен ключ. И също така премахваме надписа на таблото, което сигнализира за неизправност. След това се програмира ключа с чипа (транспондера) и се прави монтиране на бравата. В това се състои  помощта при загуба на ключ от КЛЮЧАРИТЕ.

Не ни интересува къде сте или каква марка или производител е вашата кола. Идваме и вършим работата си навсякъде и получавате бърз и качествен резултат. Ние имаме богат опит, за да ви помогнем при загуба ключа на колата си, така че не съществуват безнадеждни ситуации. Винаги имаме подходящ инструмент под ръка и професионалист, който работи бързо и умело. В резултат на това получавате работеща кола, докато изгубените стари ключове няма да работят.