От разрешаването на спорове за наематели до организирането на работата по сградата, мениджърите на имоти имат безкраен списък със задачи. Но без значение какъв вид собственост управлявате, ще трябва да знаете името на опитен и надежден ключар. В kliucharite.com ние работим директно с мениджърите на имоти като техен личен ключар, когато става въпрос за леки ситуации, като заключване, преминаващи към големи като инсталиране на нови системи за контрол на достъпа.

 

Разбираме предизвикателствата, с които се сблъсквате всеки ден, и бихме искали да се справим с всички ваши проблеми, свързани с ключарски услуги! Разгледайте някои от причините да разчитате на нашия опитен екип.

СИГУРНА СМЯНА НА КЛЮЧАЛКИТЕ , НАПРАВЕНА ПРАВИЛНО

Смяната на ключалката е една от най-често срещаните ключарски услуги, които предлагаме за мениджърите на имоти. Разбираме, че сигурността е от съществено значение както за вас, така и за вашите наематели и затова ние предоставяме безопасно и професионално обслужване всеки път, когато ни се обадите.

 

БЕЗПЛАТНИ ОЦЕНКИ И НЕКОНКУРЕТНИ ЦЕНИ

Разходите и времето са ценни за мениджърите на имоти. Винаги сме предварително честни относно това, което правим и колко ще струва самата услуга. Независимо дали искате да бюджетирате за ключарски услуги или да сравните цени, ние можем да предоставим безплатна оценка и оферта, за да сме сигурни, че няма да загубите времето си.

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ СИСТЕМИ ЗА КОНТРОЛ НА ДОСТЪПА

Друг елемент от създаването на сигурен имот е да се следи всеки, който идва и излиза от имота. Правилната система за контрол на достъпа може да води запис на това кой и кога има достъп до вашата сграда. Обадете се на https://kliucharite.com/ , за да проектират система за контрол на достъпа и да ви обучат за нейното използване.

 

ДЕН ИЛИ НОЩ, ЩЕ БЪДЕМ ТАМ, ЗА ДА ВИ ПОМОГНЕМ

Заключванията и други проблеми с ключалките не винаги се случват в най-удобното време. Запишете нашия номер  на удобно място за по-бързо извършване на всички ваши ключарски нужди; ние сме на разположение 24/7! Обадете ни се за повторно оправяне, ремонт на врати или монтаж на ключалки и други.