Авариен денонощен ключар в кв. Ботунец, София

Професионален ключар в кв. Ботунец пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в кв. Ботунец до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в кв. Ботунец

Как да повикам денонощен ключар в кв. Ботунец?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в кв. Ботунец, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите от Ботунец– София. Кварталът се намира в район Кремиковци и е разположен в непосредствен близост до металургичния комбинат.

По време на летния сезон и особено в месеците юли, август и септември има скок в кражбите в частни жилища. Това се дължи на факта, че повечето хора са на почивка и тогава е идеалния момент за всеки крадец. Те се оглеждат за пропуски в сигурността на някое жилище и след като си набележат определено, започват да дебнат.

Крадците може да са ваши „приятели“ в социалните мрежи и да очакват момента в който ще качите снимка от някоя плаж. Това ще е техният сигнал за „атака“ и нахлуване в дома ви. Установено е, че когато крадецът е сигурен, че собствениците са извън града, те може да останат в дома ви 2 – 3 часа, дори повече. Като през цялото те търсят за скрити ценности. Това е много време през което може да се изнесе цялото ви ценно имушество, а при по нахални крадци, дори и скъпа обемна техника, като телевизор дори и хладилник. По принцип нахлуването на крадците в жилище трае минути, когато собствениците са в града, но ако са извън града, положението не е приятно. За да не правите подаръци на подли крадци, защитете дома си с помощта на КЛЮЧАРИТЕ на квартал и жилищен комплекс Ботунец. Ние ще поставим последните поколения ключалки и секретни брави в дома ви, така че да не допуснат нежелани гости. Освен това може да се възползвате от нашите професионални консултантски услуги по сигурността на дома. Ние ще ви покажем пропуските видни само за опитното око.

Изберете опитен и доверен ключар, за да повиши защитата на дома ви и да ви предпази от крадци. Не си мислете, че входната врата е единственото място от което могат да влезнат. Основно техен вход са прозорци или вратата на терасата, а проникването през тях става с леко напъване с лост, при което те излизат от пантите си и нахлуването е факт. Поставянето на допълнителни защити за прозорците от алуминиева дограма е отлична идея за инвестиция, която ще се изплати. Поставянето на аларма също ще помогне, както и на камери. Не казваме, че това ще ги спре, но може да ги откаже. Крадците обикновено са страхливи и търсят лесна плячка, затова просто ще ви прескочат и ще се насочат към друг.

Изберете КЛЮЧАРИТЕ на Ботунец за смяна брави и ключалки, ние работим на територията на цяла София!

24-часови спешни автоключарски услуги в кв. Ботунец

В кв. Ботунец в основно реагираме  обаждания за заключен автомобил или изгубен ключ за жилище, но това е само част от работата ни. Услугите ни са денонощни, бързи и професионални – способни сме да пристигнем на адрес до 30 минути и то за цяла София, а отключваме за по-малко от 5 минути без да повредим ключалката и без да нанесем, каквито и да е било щети по нея.

Няма да оставим дори драскотина по колата или бравата на входната ви врата, все пак на нас това ние работата и ние сме се специализирали във всяко едно отношение на безопасното отключване.  Няма да ни е за пръв път, нито за последен.

Няма нужда да чупите прозорец, за да вземете ключа на колата, който преди това сте забравили вътре. Ние ще сме ви десетки пъти по-евтино от този скъп, неприятен и ангажиращ вариант. Цените ни са ниски и достъпни.

Ние имаме възможност да отключваме всички видове модели и марки автомобили, само ни съобщете по телефона кой е модел, марка и година е Вашият, за да се подготвим. Подготовката се налага предимно за по редките модели коли, както и за последните модели скъпи коли.

Нашите служители ще ви направят безплатна консултация относно сигурността на дома ви, след като са отключили вратата на жилището ви или са дублирали ключа ви на място. Това ще подсигури дома ви и ще го направи труден за достъп, а крадците основно нападат само лесните и достъпни мишени!

Цени за денонощен ключар в кв. Ботунец

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.