Авариен денонощен ключар в ж.к. Обеля 2, София

Професионален ключар в ж.к. Обеля 2 пристига на адрес до 30 минути!

 • Пристигаме на адрес в ж.к. Обеля 2 до 30 минути

 • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

 • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

 • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

 • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

 • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в ж.к. Обеля 2

Как да повикам денонощен ключар в ж.к. Обеля 2?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в ж.к. Обеля 2, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите от ж.к. Обеля 2– София.  Жилищният комплекс граничи  с квартал Обеля, Бакърени гробища и с Връбница.

Ние сме КЛЮЧАРИТЕ на ж.к. Обеля 2, град София и предлагаме денонощните си ключарски и автоключарски услуги в района. През 15 -те години в бизнеса сме имало стотици клиенти, от които сме научили много. Всеки нов случай на заключване обогатява знанията на служителите ни, защото често се налага да се импровизира. Стандартните методи за отключване, не всеки път са приложими. Има ситуации, които служителите трябва да проявят творчество, за да влезнат в заключено жилище без да повредят ключалката.

Все пак не е имало случай, в който ние от КЛЮЧАРИТЕ, да не можем да отключим бързо, ефективно и професионално. Опитът учи много повече от опреснителните курсове за ключари. Макар, че ние редовно преминаваме обучение за работа с нови модели ключалки и брави. Светът на технологиите се променя всекидневно и ние искаме да сме в крак с него.

Благодарение на дългогодишния си опит и редовните ни обучения, ние от КЛЮЧАРИТЕ сме сред най-предпочитаните фирми за денонощни, аварийни, ключарски и автоключарски услуги! При това не само в Обеля, а и в цяла София! Услугите ни са на достъпни цени, така че клиентите ни да останат доволни!

Ще ви разкажем за един случай с наше отключване. Младо момче, студент получава подарък чисто нов мерцедес от баща си. След по-малко от месец ползване, той неволно заключва ключа на колата, вътре в нея. Притеснен, той започва различни опити, да го отключи, като например да влезне през багажника. След много усилия и нанесени драскотини на различни места по колата, той най-накрая решил да ни се обади. По пътя ни към него ние само го попитахме за марката, модела и годината на колата, за да си подготвим оборудване и да направим кратка справка в нашата база данни. Пристигнахме за по-малко от 30 мин. въпреки задръстванията в Столицата, а отключихме за по-малко от 10 мин. Момчето беше изключително доволно и облекчено, той не искаше да казва на родителите си за случая и така се размина леко.

При скъпите и луксозни автомобили повечето ни клиенти предпочитат да изчакат пристигането на резервния ключ, но това не винаги е възможно. При спешни ситуации в Обеля и нужда от авариен ключар – обадете ни се! Ние винаги сме насреща за услуги за аварийно отключване на автомобили и жилища!

При нужда от спешен, авариен ключар в ж.к. Обеля 2, ние реагираме на адрес до 30 минути!

Не забравяйте при заключен автомобил или ключалка на жилище – обадете се на КЛЮЧАРИТЕ от ж.к. Обеля 2!

24-часови денонощни ключарски услуги в ж.к. Обеля 2

В ж.к. Обеля 2 много често реагираме на заключени автомобили или изгубен ключ за жилище. Това е така, защото услугата ни е денонощна, бърза и професионална – пристигаме на адрес до 30 минути, а отключваме за по-малко от 5 минути без да повредим ключалката и без да нанесем, каквито и да е било щети.  Освен това цените ни са достъпни и ниски!

Ние няма да оставим дори драскотина по ключалката или по колата ви, все пак на нас това ние работата и ние сме се специализирали във всяко едно отношение на безопасното отключване. 

Не забравяйте, че крадците обикновено нападат само лесните и достъпни мишени! Дори входната врата да ви е като банков трезор, това не означава нищо, щом прозорците са ви от алуминиева дограма ( без допълнителна защита). Много хора си мислят, че във високите етажи са в безопасност, но това отдавна не е така. Вече се разбиват апартаменти от 3 етаж нагоре, въпреки учудването на всеки, но това е така защото обикновено първия етаж е с подсилена защита!

Нашите предимства са:

 • Консултации за повишаване на сигурността в дома или офиса ви;
 • Високо качество на ключалките и частите за тях;
 • Бързо време за реакция – до 30 минути на адрес в цяла София;
 • Опитен и квалифициран ключар;
 • Отключване на секретни брави;
 • Достъпни цени;
 • Местен ключар – покритие в Обеля;
 • 24 часа 7 дни в седмицата – обадете ни се;
 • Услуга за същия ден;
 • Дублиране на ключове на място и много други!

Цени за денонощен ключар в ж.к. Обеля 2   

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.