Авариен денонощен ключар в ж.к. Изток, София

Професионален ключар в ж.к. Изток, София пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в ж.к. Изток до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в ж.к. Изток.

Как да повикам денонощен ключар в ж.к. Изток, София?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в ж.к. Изток, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите на ж.к. Изток, град София. Кварталът има много добра транспортна връзка с целия град. Тук се намира метростанция „Жулио Кюри“.  Може да разчитате на КЛЮЧАРИТЕ за всички видове ключарски услуги, от които се нуждаете. Ние имаме специализиран мобилен екип за посещение на адреси, който е оборудван с всичко необходимо, за да ви помогне в случай на ключарски проблеми.

Крадците днешно време са много изобретателни и успяват да се справят с почти всички видове ключалки, но все пак те са предимно мързеливи, щом са прибегнали и до този начин на печелене на пари. Това ги кара да не рискуват много и да нападат само лесни за пробиване защити като жилища със стари брави и ключалки. Пробиването им не отнема много време, дори бихме казали секунди и обирите са бързи и лесни за тях. За да намалите риска от кражба с взлом, сменете бравите и ключалките на вратите си и така ще откажете голяма част от тях.

Характерното за крадците, е че те обикновено нападат слабо защитени жилища, в които лесно могат да проникнат, вземат всичко ценно и да го напуснат бързо и безпроблемно. 100 % защита срещу тях е трудна цел, а и в повечето случаи не е необходима. Достатъчно е само да повишите сигурността на дома си малко над тази на вашите съседи и ще откажете 80 % от обирджиите. Смяната на бравата и ключалката са дребни стъпки, но много важни и полезни. Поставянето на решетки почти решава проблема, но гледката през прозореца става неприятна и дори създава чувството, че живееш в затвор. Затова ние не препоръчваме този вариант и предлагаме редица други алтернативи.

Поставянето на насрещници на прозорците и вратата на терасата е следващата важна стъпка в борбата с крадците. Много от тях проникват в жилища до 3 етаж чрез лост, като леко повдигат вратата/прозореца и той излиза от пантите и се отваря като детска играчка. Затова поставянето на насрещник ще реши този проблем и този „вход“ за тях ще е по-труден. Разбира се те с лекота може да разбият/изрежат стъклото на прозореца и пак да влезнат, о така има опасност да бъдат чути и оставят следи видими отвън.

Не чакайте най-неприятното да Ви се случи, а действайте – обадете се на телефон 0889 697 714 за професионален ключар!

24-часови спешни автоключарски услуги в ж.к. Изток, София

В ж.к. Изток ключарският ни екип денонощно реагира на обаждания за заключен автомобил или изгубен ключ за жилище. Ключарските ни услуги ни са бързи и професионални – пристигаме на адрес до 30 минути, а отключваме за по-малко от 5 минути без да повредим ключалката и без да нанесем, каквито и да е било щети. Клиентите ни се чувстват сигурни и по-спокойни в дома си, след качественото ни ключарски обслужване в квартала.

КЛЮЧАРИТЕ  на ж.к. Изток няма да оставят дори драскотина по колата или бравата на входната ви врата, все пак на нас това ние работата. Не забравяйте, че ние сме се специализирали във всяко едно отношение на безопасното, безпроблемно отключване и то в аварийни ситуации. Няма нужда да чупите прозорец, или да огъвате врата, за да вземете ключа от колата си, който преди това сте забравили вътре. Ние ще сме ви в пъти по-евтин вариант от този скъп, неприятен и ангажиращ. Представете си колко време ще изгубите, докато сменяте стъклото и останалите щети по колата ви, от направения от вас опит за принудително отключване. Това е нежелан вариант, който лесно може да бъде избегнат с едно телефонно обаждане.

Ние сме способни да отключим всички видове модели и марки автомобили, само ни съобщете по телефона основна информация като модел, марка и година, за да се подготвим. Подготовката се налага предимно за по редките модели коли, както и за последните модели скъпи коли, но все пак ни уведомете, това ще спести време.

Цени за денонощен ключар в ж.к. Изток, София

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.