Авариен денонощен ключар в Люлин 1, София

Професионален ключар в кв. Люлин 1 пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в Люлин 1 до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в Люлин 1

Как да повикам денонощен ключар в Люлин 1?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в Люлин 1, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите от квартал Люлин 1– София.  Жилищният комплекс граничи с квартал Република, Складово-производствена зона Модерно предградие, ж.к. Люлин 8, ж.к. Люлин 2. Люлин е най-големият жилищен комплекс в Република България.

Ние сме КЛЮЧАРИТЕ на ж.к. Люлин 1, град София и предлагаме денонощни ключарски услуги във всички части на Люлин. Предлагаме отключване на врати, брави, патрони, дублиране на ключове, консултации относно повишаване на сигурността. Готови сме пристигнем на адрес до 30 минути за аварийно отключване на автомобил.

Много често реагираме на повикване за заключена врата, която има дръжка само от вътрешния край и когато собственикът се разсее и излезе за малко без да е взел ключа си, вратата хлопва зад него и той остава заключен отвън. Това може да ви се вижда забавно, но всъщност се случва много често. Тогава се налага да дойде ключарят и да дойде и да отключи. Отключването става много лесно, ако знаете точно къде се намира езикът на бравата, просто пъхнете една карта / например карта за отстъпки в супермаркет/  и плъзнете силно навътре. По този начин вие ще затворите езика и ще отворите бравата. Толкова е лесно, но все пак ако се затрудните … просто ни се обадете и ние ще ви помогнем. Може да разчитате на нашия надежден екип за спешна ключарска помощ в ж.к. Люлин 1.

Не се притеснявайте ако счупите ключа си в патрона, ние предлагаме услуга за вадене на счупен ключ, без да повредим бравата.

При нужда от ключар в Люлин, ние реагираме на адрес до 30 минути!

Не забравяйте при заключен автомобил или ключалка на жилище – обадете се на КЛЮЧАРИТЕ от ж.к. Люлин 1!

24-часови денонощни ключарски услуги в ж.к. Люлин 1

В ж.к. Люлин 1 много често реагираме на заключен автомобил или изгубен ключ за жилище. Това е така, защото услугата ни е денонощна, бърза и професионална – пристигаме на адрес до 30 минути, а отключваме за по-малко от 5 минути без да повредим ключалката и без да нанесем, каквито и да е било щети. Ние не оставяме дори драскотина по ключалката или по колата ви, все пак на нас това ние работата и ние сме се специализирали във всяко едно отношение на безопасното отключване.  Нашите служители правят безплатна консултация относно подобряване сигурността на дома ви, след като са отключили вратата на жилището ви или дублирали ключа ви на място. Това ще повиши сигурността на дома ви и ще го направи труден за достъп, а крадците обикновено нападат само лесните и достъпни мишени!

Цени за денонощен ключар в ж.к. Люлин 1   

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.