Авариен денонощен ключар в Люлин 6, София

Професионален ключар в Люлин 6 пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в Люлин 6 до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цял Люлин

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в Люлин 6

Как да повикам денонощен ключар в Люлин 6?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в Люлин 6

Ние сме денонощен ключарски екип в ж.к Люлин 6. Ж.к. Люлин-6 е квартал в северната част на град София. Той е микрорайон в най-големия квартал на територията на София – Люлин.  Със старите брави и ключалки на панелните врати се борят КЛЮЧАРИТЕ на микрорайона. По-старите брави страдат от износване с възрастта и са склонни да се повредят, не се притеснявайте – ние сме насреща.

Местоположение:

Кварталът граничи с  ж.к. Люлин-5, с ж.к. Люлин-4, Люлин 7, Люлин – център и местност Смърдана.

Заместител на стандартните врати от панелното строителство са евтините китайски врати. Те са ниско качествени  и изобщо не предпазват жилището ви. На външен вид изглеждат масивни и добре защитени, но това е илюзия. Ключалките им са елементарни, дори дете може да ги отключи ако изгледа един обикновен видео урок в интернет.  Не се подлъгвайте от цената и преувеличената реклама. Входната врата на жилището ви е основната защита срещу крадци и не бива да спестявате средства за нея, защото след време ще ви излезе много скъпа…. ако ни разбирате.

Ще ви разкажем за един случай с точно такава врата. Получихме сигнал за заключване в ж.к. Люлин 6 и веднага реагирахме, като се отправихме незабавно към адреса. Информацията беше, че има заключено малко дете и забравена тенджера на котлона. При такива сигнали пожарната служба реагира с приоритет и те бяха пристигнали преди нас. Пожарникарите, нямат специално оборудване за отключване, те обикновено използват груба сила – кози краг, киркобрадва, лостове, ъглошлайф и други. В този конкретен случай те бяха отворили вратата като консервна кутия. Един здравеняк от пожарната, леко огънал единия край на вратата с лост и след това с ръце я извил ката капачка на консервна кутия. Успели бяха да предотвратят по голям пожар и детето беше спасено, но от вратата нищо не ставаше. В този случай тази врата се оказа полезна.

Нашата репутация на професионални денонощни и надеждни ключари се основава на нашите висококвалифицирани шлосери и специалисти по сигурността, които са експерти в своята област. Те обръщат внимание на детайлите и осигуряват изключително прецизни услуги за всеки клиент. Ние от КЛЮЧАРИТЕ предлагаме широка гама от услуги, свързани с ключалката, от инсталиране, ремонт и пренавиване на брави, дублиране на ключове и други ключарски услуги в ж.к. Люлин 6 и целия Люлин.

Гордеем се с нашата висококачествена работа и достъпни цени. Ние разбираме, че всеки иска да се чувства сигурен в дома си. Стареем  се усърдно при монтирането на ключалките, за да може само вие да имате достъп до Вашето жилище. Все пак нашият дом е нашата крепост!

Ние сме Вашият доверен денонощен авариен ключар, който ви осигурява сигурност и спокойствие за нуждите на жилищния и бизнес сектора.

Цени за денонощен ключар в Люлин 6

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.