Авариен денонощен ключар в ж.к. Люлин 7, София

Професионален ключар в ж.к. Люлин 7 пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в ж.к. Люлин 7 до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в ж.к. Люлин 7

Как да повикам денонощен ключар в ж.к. Люлин 7?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в ж.к. Люлин 7, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите от ж.к. Люлин 7– София. Люлин е най-големият жилищен комплекс в страната, застроен предимно с панелни блокове, а на старите брави им е време за смяна. Тогава на помощ идваме ние с професионалните си услуги за смяна на ключалки и брави.

Микрорайонът граничи с ж.к. Люлин 6, ж.к. Люлин 9, ж.к. Люлин 10 и ж.к. Люлин-център, като ние от КЛЮЧАРИТЕ работим на територията на целия Люлин.

Ние сме КЛЮЧАРИТЕ на ж.к. Люлин 7 и сме на Ваше разположение по всяко време на денонощие за спешни и аварийни ключарски услуги в района. Няма значение дали става въпрос за изгубен ключ за жилище или автомобил, ние сме насреща.

Ще ви разкажем един обикновен случай на заключване в автомобил, поради рутината на действията ни. Жена се прибира от пазар и отключва колата си от десния край, слага покупките в колата, като прибира и ключа в дамската чанта неволно, докато намества покупките. След което, тя решава да заключи дясната врата ръчно и затваря вратата. Това е навик на старите модел коли, когато все още нямаше централно заключване, да но това е малко по-нова кола,  на която централното заключване се активира от двете предни врати. В момента, в който тя отива към лявата врата, за да се качи да управлява автомобила, тя разбира, че колата е заключена, а ключа е в чантата и. Още по лошо, телефонът и също е в чантата и, налага се да спре случаен минувач, за да го помоли да използва телефона му и да се обади на ключар. Този минувач е бил наш клиент и ни е запазил номера от тогава, благодарение на това веднага ни позвъниха и ние пристигнахме.

Няма да ви лъжем, точно този модел автомобил го отключихме за по-малко от минута! Жената остана страшно изненадана. Тя реагира с думите “ а аз си мислех, че колата ми е заключена“, като се засмя доволно. Ние и препоръчахме, когато оставя вещи в паркирана кола да не са на видимо място, защото има умели крадци, за които това заключване е елементарно, а ако например си оставите портмонето на видимо място, тогава може и да счупят стъклото на колата ви.

Затова ние КЛЮЧАРИТЕ на ж.к. Люлин 7 горещо ви препоръчваме, ако оставяте багаж в паркирана кола, моля поставете го в багажника, за да си избегнете счупени стъкла, кражби, повредени ключалки на автомобила. Някой по некадърни крадци в опит да отключат могат сериозно да повредят ключалката на вратата ви, но не се притеснявайте, ако това се случи ние ще ви помогнем да я оправите.

24-часови спешни автоключарски услуги в ж.к. Люлин 7

В ж.к. Люлин 7 в основно реагираме на повиквания за изгубен ключ на жилище или автомобил. Предлагаме денонощни, бързи и професионални услуги – способни сме да пристигнем на адрес до 30 минути, а отключваме за по-малко от 3 минути без да повредим ключалката и без да нанесем, каквито и да е било щети.

Ние от КЛЮЧАРИТЕ не бихме оставили дори драскотина по колата или бравата на входната ви врата, все пак на нас това ние работата и ние сме се специализирали във всяко едно отношение на безопасното отключване. 

Няма нужда да се стига до счупване на прозорец, за да вземете ключа на колата, който преди това сте забравили вътре. Ние ще сме ви в пъти по-евтин вариант от този скъп, неприятен и ангажиращ нежелателен вариант.

Ние, КЛЮЧАРИТЕ на ж.к. Люлин 7 ще ви направим безплатна консултация относно сигурността на дома ви, след като сме отключили вратата на жилището ви или сме дублирали ключа ви на място. Това ще подсигури дома ви и ще го направи труден за достъп. Да напомним, че крадците основно нападат само лесните и достъпни мишени!

Не забравяйте, че колкото и да е модерна и луксозна колата, модерни и иновативни защити, ако тя не е с бронирани стъкла – никога не оставяйте ценни предмети на показ в купето на автомобила. Това само по себе си е едно голяма покана за посягане срещу Вашата кола. Дори крадецът да не успее да отключи вратата, ще нанесе щети по ключалката. Освен това, ако се оставили портфейла си в колата и той се вижда от прозореца, ключалката няма ги спре. Те просто ще счупят прозореца, ще грабнат портфейла и ще избягат. 

Не оставяйте багаж без надзор в купето на автомобила си. По-добре ще е да го преместите в багажника на колата, така че да не бие на очи. Не правете „подаръци“ на крадци!

Цени за денонощен ключар в ж.к. Люлин 7

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.