Авариен денонощен ключар в кв. Обеля, София

Професионален ключар в кв. Обеля пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в кв. Обеля до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в кв. Обеля

Как да повикам денонощен ключар в кв. Обеля?

Денонощен спешен ключар и автоключарски услуги в кв. Обеля, София

24-часови денонощни услуги предлагат ключарите от квартал Обеля– София. Този квартал на София е разположен в северозападната част на град, граничи с квартал модерно предградие и е известен с едноименната си метростанция.

Имате ли сигурни брави, но как иначе ще може да спрете крадци?

Най-голямото възпиращо средство за крадци е сигурното заключване на прозорците и вратите ви; ако защитите тези области, ще бъде изключително трудно за един крадец да проникне в дома ви.

Въпреки това, след като сте инсталирали най-висококачествените ключалки за прозорци и врати, все пак трябва да обръщате повишено внимание на сигурността си, тъй като има и други съвети и трикове, които можете да използвате, за да намалите вероятността от опит за взлом.

Ето няколко идеи, които да помогнат да запазите дома си безопасно и сигурно.

Не пренебрегвайте озеленяването

Ако вашият дом е заобиколен от атрактивни растения, храсти и зеленина, особено важно е да се уверите, че не ги оставяте прекалено обрасли. Къща, която е покрита с надвиснали растения и клони, осигурява много места, където да се крият натрапници. Това създава условия да бъдете уязвими за засада по пътя ви навън. Освен това вие осигурявате добро място за скриване на крадци, които могат да проникнат във вашия дом, когато не сте там, незабелязани от минувачите.

Поддържането на вашата поляна добре косена е добра идея, но по друга причина. Ако вашата градина изглежда неприлична и не се грижите добре за нея. Лесно може да оставите впечатление у някой потенциален крадец, че сте или на почивка или просто далеч от дома ви. Това ще изглежда много изкушаващо за крадци, които търсят къща, в която да пробват късмета си.

Защитете плъзгащите се прозорци и врати

Въпреки, че може да имате отлични ключалки, възможно е да добавите малко допълнителна защита на прозорците и вратите, които могат да се отварят. Вземете дървен дюбел или метален прът, който се слага в пистата /лентата за плъзгане/, когато вратата или прозорецът са затворени. След като го сложите е невъзможно е да се отвори вратата или прозореца, дори ако е отключена. Тази проста мярка, която струва почти нищо, ще осигури допълнителна сигурност за всички уязвими места.

Стъкло

Замяната на прозорците с по-сигурни не е евтина опция, но когато дойде времето, опитайте се да купите най-доброто, което можете да си позволите, а не евтино и най-лесно за взлом. Двойно остъклени и закалени стъкла са много по-трудни за счупване и ще бъдат допълнителен стимул за крадците да подминат къщата ви.

Бъдете по-хитри от крадците

Ако сте излезли за вечерта или сте на почивка, липсата на светлина може да бъде знак, че имотът е празен. Оставете светлините или лампите е да работят или още по-реалистично ще бъде да закупите малко приспособление, което имитира трептящото сияние на телевизора. Той използва много малко енергия и работи на таймер, като осигурява на минувачите впечатление, че някой е вкъщи и гледа телевизия.

24-часови ключарски услуги в квартал Обеля

Почистете ненужните листовки от пощенската си кутия

Никой не обича да получава нежелана поща, но не се изкушавайте да ги игнорирате и да ги оставите на верандата или да останат в пощенската си кутия. Една много добре позната стратегия на крадците е да поставят флаер и след това се връщат няколко дни по-късно, за да видят дали е преместен. Ако все още е на място, къщата ви може да бъде нарочена, защото крадците могат да предположат, че сте на почивка. Ако всъщност наистина сте на почивка, помолете съседката си да чисти редовно пощенската си кутия и зоната около верандата, за да отстранят всякакви улики за отсъствието ви.

Използвайте фасадно осветление

Крадци обикновено не харесват къщи, които са добре осветени и изложени, така че инвестирането във фасадно осветление за вашите външни зони е за предпочитане. Особено онези, които са чувствителни към движение или с таймер, наистина ще добавят допълнителна защита към сигурността на дома ви. Ако се притеснявате за ненужното използване на енергия, може да изберете LED крушки, които ще поддържат разходите ниски.

Трябва да направите вашия дом така че, да е непривлекателен за крадци, колкото е възможно повече. Натовареното домакинство, където някой винаги е вкъщи, без тъмни кътчета около къщата подходящи за крадец, който да се скрие, всичко това ще ви помогне да бъдете от сигурни и по-сигурни. И разбира се, защитните ключалки, които вече имате на прозорците и вратите, ще ви осигурят така необходимата защита и спокойствие, така че да можете спокойно да спите в леглото си през нощта.

Обадете се на ключарите от Обеля, за да направят проверка на сигурността на ключалките, патроните и бравите ви! 

Цени за денонощен ключар в квартал Обеля

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.