Авариен денонощен ключар в кв. Подуяне, София

Професионален ключар в кв. Подуяне пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в кв. Подуяне до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в кв. Подуяне

Как да повикам денонощен ключар в кв. Подуяне?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в кв. Подуяне, София! Съвети за безопасност към наемодателите.

24-часови денонощна услуги предлагат ключарите от квартал Подуяне– София.  Кварталът е един от първите на Столицата. Той се намира северно от квартал Редута, южно от Сухата река, в близост до него се намира парк „Оборище“.

Наемодатели – съвети за сигурност за вашите имоти под дадени под наем !

 Ако давате под наем имота си, имате доста неща да организирате, за да сте сигурни, че всичко е на място за вашия наемател, но неминуемо може да се притеснявате и за риска за сигурността. Когато е ваш собствен дом, лесно е да се уверите, че сте предприели необходимите стъпки, за да запазите всичко защитено и сигурно, но когато сте зависим от някой друг, това е съвсем различен въпрос. Като наемодател има някои стъпки, които можете да предприемете, за да подобрите сигурността на имота ви под наем и да го подсигурите.

Извършете необходимите проверки

Ако сте нов в отдаването под наем на вашия дом, може би все още нямате установена процедура за проверка на нови наематели. Освен да черпите опит от предишния ви наемодател, добра идея е също да проверите историята/профила на потенциалния ви наемател. Ако използвате агенция, тя може да го направи за вас, но също така е възможно да направите това сами. Това ще ви информира за всякакви потенциални финансови проблеми и проблеми, така че можете да вземете информирано решение дали имате подходящ наемател за вашия имот.

Дайте им нов комплект ключове и ги инструктирайте за основните мерки за безопасност

Когато нов наемател се премести във вашия имот, добра идея е да ги посрещнете комплект ключове и съвети за безопасност. Това включва не само ключовете за врати и прозорци, но и инструкции как да запазят всичко безопасно. Това би могло да обхване всичко – от не висящи ключове до кутията за писма (където те могат да бъдат „уловени с закачалка“) до запазване на ключовете от погледа и далеч от прозорците. Част от информацията може да звучи очевидна, но вашите наематели може да са млади и неопитни още в живота си и е по-добре да бъдат защитени, отколкото да съжаляват.

24-часови ключарски услуги в квартал Подуяне

Получете професионална консултация от нашите специалисти – Ние сме ключарите от Подуяне!

Може би си мислите, че ключалките ви са в добро работно състояние, но както казват хората „ Проверката е висша форма на доверие“. Повикайте ключар, за да дойде и да прегледа вашите мерки за сигурност. Не забравяйте, че нашата работа е свързана с предоставянето а услуги за сигурност, предимно на клиенти, които първо са решили да се справят без нас.

Някои видове ключалки може да изглеждат силни и безопасни, но в действителност са много уязвими към практиката, известна като „заключване на ключалки“. Това е нов тип принудителен метод на влизане, който позволява на крадците да получат достъп много бързо и с минимални усилия. Модерните PVC врати са изложени на риск, така че може да се възползвате от подобрението на ключалката, ако имате инсталиран стандартен евро цилиндър. Добър ключар може да прегледа всичките ви мерки за сигурност около имота и да направи предложения за областите, които можете да подобрите. Ако сигурността ви не се нуждае от подобрения, ще имате увереност, защото ще знаете, че тя е проверена от професионалист.

Осветление

Крадците са привлечени от неясни, мрачни и тъмни зони, така че помислете за инвестиране във външно осветление около вашия имот. Чувствителните на движението или светлините доказано във времето работят особено добре и могат да направят вашия имот по-малко привлекателен за бъдещи набези от крадци. Важно е да се гарантира, че всички общи части са добре осветени и всички счупени лампи са заменени; това ще впечатли вашите наематели, а вие ще ги предупредите да ви информират, когато нещо се нуждае от замяна.

Външно пространство

Ако имате външно пространство, уверете се, че е чисто, с добре подрязани дървета и храсти и не е обрасло. Градина, която има гъсти храсти и надвиснали клони, осигурява много места, където крадците да се скрият. Поддържайте всичко подредено и спретнато и не само, че имотът ви ще изглежда по-привлекателен, но и ще бъде по-безопасно място и за вашите наематели.

Подсигурете вашите брави и ключалки!

Наличието на добри брави на вратите и прозорците очевидно ще бъде една от първите стъпки, които ще предприемете, за да осигурите имота си за отдаване под наем, но това е само началото. Уверете се, че всичко е безопасно. Обадете ни се днес, за да си спестите проблемите утре! Телефон  0889 697 714. Горепосочените мерки ще помогнат на крадците да подминат имота ви и ще пазят вашите наематели, докато живеят там.

Цени за денонощен ключар в квартал Подуяне

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.