Авариен денонощен ключар в ж.к. Разсадника, София

Професионален ключар в ж.к. Разсадника пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в ж.к. Разсадника до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в ж.к. Разсадника

Как да повикам денонощен ключар в ж.к. Разсадника?

Денонощен ключарски и автоключарски услуги в ж.к. Разсадника, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите от ж.к. Разсадника– София. Този жилищен комплекс на София е разположен в западната част на града, принадлежи към район „Красна поляна“.  Пълното му име е Разсадника-Коньовица, но разговорно се употребява предимно само Разсадника.

Какво да правим, когато неволно се заключим извън колата си ? Ключарски съвети!

Може би сте бързали, или просто сте били разсеян, мислейки за други неща, когато сте били в или извън превозното средство … Има много причини, поради които умът ви може да не е напълно фокусиран върху местоположението на ключовете ви. За съжаление, въпреки че производителите са поставили допълнителни предпазни мерки в новите модели, все още е лесно да се заключите извън колата си. Всичко, от което не желаете да се случва е вратата да се затвори и заключването и да забие. Това ще ви остави в много неприятно положение, няма да имате достъп до колата си, а ключовете ще си висят вътре в нея примамливо. Нужно ли е да чупите прозорец, за да влезнете в колата си ?

Как трябва да върнете ключовете си? Има ли някакви трикове, които да опитате? Нека да разгледаме няколко варианта какво да правим, когато се заключим извън колата си.

Опитайте през багажника

Някои коли след заключване, все още имат възможна входна точка през багажника. Разбира се, за да е възможно това, автомобилът ви трябва да бъде или хечбек или такъв, където задните седалки могат лесно да бъдат свалени. Това би могло да осигури достатъчно място, за да или да преминете през колата си отзад и да изтеглите ключовете си, или просто да достигнете заключващия механизъм на задните врати на седалката.

24-часови автоключарски услуги в ж.к. Разсадника-Коньовица

Закачалка

Старият метод фаворит и трик, който е бил използван успешно много пъти през годините една  закачалка може да осигури вълшебно решение на дилемата за нуждата от достъп до превозно средство. За съжаление този метод работи само с определени видове ключалки. Ще ви е необходима ключалка, която се движи нагоре, а не навътре. За да използвате този метод, вземете закачалка от тел и изравнете дължината му, създавайки заоблена кука на единия край. Не е задължително да е закачалка за палто, просто тел с нужната дължина. Ако прозорецът е оставен отворен, това прави мисията ви много по-лесна, тъй като можете просто да хванете куката и да я затворите над капака на вратата, като го дърпате нагоре. Ако не можете да използвате отворен прозорец, възможно е да плъзнете жицата, като първата страна на куката, през гумената перваза на страничния прозорец.

Други методи

Ако вашата ключалка се отваря навътре, тогава методът на закачалката няма да работи. Съществуват редица други методи, които се препоръчват от някои индивиди, включително използването на дантела за обувки, тънък конец или дори пробиване на ключалката. Топка за тенис с пробита в нея дупка е друг предложен метод за създаване на натиск за затваряне на ключалката. Някои от тези методи могат да работят за отваряне на вратата на колата, като ви позволяват да извлечете ключовете си, но щетите, които може да направите на колата, вратата и заключващия механизъм докато отваряте, могат да бъдат изключително скъпи.

Заключващите механизми, особено на съвременните автомобили, са изключително чувствителни и принуждаването им да се отворят по някакъв начин може да ги повреди безвъзвратно. Може да вземете ключовете си, но също така ще бъдете изправени пред голяма сметка за ремонт на колата.

Професионалните ключари от ж.к. Разсадника разполагат с инструменти и необходимия опит, за отключат повечето марки и модели автомобили, както и микробуси, и могат да направят това в рамките на няколко минути. Реагират на повикване на адрес до 30 мин, при необходимост и на територията на цяла София.  Те няма да причинят никакви щети в процеса на отключване и общите разходи ще бъдат далеч по-малко от замяната на ключалката, разбития прозорец или повредената врата.

Заключването на ключовете в колата е невероятно разочароващо и обикновено се случва в момент, когато бързаме. Въпреки това, не се изкушавайте да нанесете щети на колата си, само за си отключите по-бързо. Обадете се на КЛЮЧАРИТЕ те могат да бъдат до вас много по-бързо, отколкото очаквате и ще ви помогнат отново да пътувате, оставяйки колата ви непокътната и здрава.

Цени за денонощен ключар в ж.к. Разсадника-Коньовица

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.