Авариен денонощен ключар в кв. Требич, София

Професионален ключар в кв. Требич пристига на адрес до 30 минути!

  • Пристигаме на адрес в кв. Требич до 30 минути

  • Отваряне на всякакви врати, каси и брави без дупчене

  • Възможно най-ниски цени, в зависимост от бравата и патрона

  • Денонощен дежурен екип ключари на територията на цялия квартал

  • Освен отключване, предлагаме и смяна на патрони и монтаж на брави

  • Екип от професионални ключари с повече от 15 години опит в кв. Требич

Как да повикам денонощен ключар в кв. Требич?

Денонощен спешен ключар и ключарски услуги в кв. Требич, София

24-часова денонощна услуга предлагат ключарите от квартал Требич– София. Този квартал е най-северният на столицата и граничи с Илиянци, Нови Искър, Мировяне.

ЗАЩО ИМАТЕ НУЖДА ОТ РЕЗЕРВЕН КЛЮЧ ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ И ДОМ И КАК ДА ГИ СКРИЕТЕ

Когато се окажете заключени или ключовете ви са били изгубени или откраднати, изведнъж ви става ясно, защо е толкова важно да имате резервен ключ на място, където само вие ще имате достъп до него, когато ви е необходим. Ето някой от основните причини, поради които се нуждаете от резервен ключ за вашия автомобил или дом и съвети как да ги скриете.

Скрийте резервен ключ на място, което не е очевидно. Вероятно сте чували за хора, които подхвърлят ключа за резервна къща под подложката за посрещане или под калника на колата. Скриването на резервен е страхотна идея, но е много важно да помислите за това къде и как да ги скриете. Никой не иска крадец просто да повдигне подложката му за обувки, да вземе резервния ключ и да влезе в дома му. Това е покана … дори ще имате проблем със застрахователя си, защото ще са изчезнали ценни вещи, а няма да има следи от взлом.

24-часови ключарски услуги в квартал Требич

Най-доброто място за запазване на резервен ключ е у доверен приятел, съсед или член на семейството, който е готов да ви донесе ключа, когато ви е необходим. Ако съсед или близък приятел или роднина не е опция за вас – нямате им чак такова доверие, използвайте малко креативност и запазете резервните ключове скрити в тези умни места:

Вържете ключ на корда и го скрийте в улеите на къщата ви, а при необходимост – просто дръпнете кордата.

Заровете ключа – намерете място във вашия двор, за предпочитане да не е близо до входната врата, където може да си заровите ключа. За да не ръждяса ключа и  за да може да го изтеглите, когато е необходимо, първо го поставете в пластмасова бутилка от лекарства. Огледайте вашата градина и изберете внимателно мястото.

Вътре в къщичката за птици, но отново добре прикрита…

Под кучешката къща или на кучешката яка – крадецът дори да забележи кучето, няма да посмее да го вземе от него. Така че, скриването на ключа ви под къщата на кучето е добра идея. Още по-безопасно, дискретно и сигурно място за прикрепяне е директно към яката на кучето.

Цени за денонощен ключар в квартал Требич

Всички цени се договарят предварително по телефона и на място.