ключарПроблемите с бравите е по-вероятно да възникнат с евтини метални конструкции. Вратите, които се отварят с „отварачка за консерви“, не могат да се справят с товара. Първата стана неизползваема заключваща система. Дръжката се счупва, механизмът на цилиндъра е заседнал. Обикновено ремонтът на патрона завършва с пълната му подмяна.

Продуктите с висока цена – понякога и с тях възникват неприятности. Нарушаването на инсталационната технология, експлоатационните характеристики водят до общ дисбаланс, задръстване, блокиране.

Компетентен специалист-ключар с един поглед ще определи естеството на неизправността и ще я отстрани с едно посещение. Голям опит, положителни препоръки, отговорно отношение към заявките на клиентите – нашата визитна картичка на фирма КЛЮЧАРИТЕ – денонощни ключари, работещи на територията на цяла София. Имаме повече от 20 години опит в ключарските услуги и аварийното отключване.

Кое е по-евтино

Често възниква въпросът: Кое е по-евтино – да поправите ключалката или да я смените с нова?

Въпросът не е в евтиното като такова, а във възможността и целесъобразността на ремонта, наличието на резервни части и лекотата на монтажа. Между другото, една ларва може да струва повече от бравата на вратата и е малко вероятно тя да бъде поправена. Ако патронът е работил 20 години, тогава най-вероятно е изчерпал ресурса си и е по-добре да не го поправяте, а да го замените.

Има повреди на заключващия механизъм, които майсторите са добре запознати. Например, при заключване на  продуктите на Securemme, сменяемата единица, отговорна за клавишите, често се проваля. Заключването е свързано с него, трудно е да завъртите ключа. Достатъчно е да смените облицовката и ключалката ще продължи да работи. Недобросъвестните изпълнители предлагат да се замени всичко напълно, обяснявайки, че в този случай ремонтът не е възможен.

Ремонтът на старото или монтажа на ново устройство се извършва възможно най-внимателно, деликатно, професионално. Възможни са допълнителни услуги: Подобряване на естетиката на входната конструкция, изолация и звукоизолация. Обадете ни се, оставете заявка за kliucharite.com – мениджърите ще отговарят подробно на въпроси.

Закъснявате, а входната врата не се затваря?

За да не изпаднете в нелепа ситуация и да изпълнявате планираните задачи, ни се обадете веднага. Услугите са на разположение на жителите на София и областта.

Премахване на блокирането, монтаж на нова заключваща система (демонтажът е включен в цената на работата), пълен или частичен ремонт на бравата на входната врата. Пристигане на адреса в удобно време. Клиентът не плаща за първоначалната проверка.

Веднага след формирането на заявлението ще ви бъде изпратен специалист-ключар, който е в максимална близост. Време на пристигане от 30-40 минути до час. На място, ключарят ще изясни подробностите, които ви интересуват, ще поправи или монтира нова.