домашен-сейф

Ако не можете да отключите сейфа си, може да бъде разочароващо докато разберете какво да правите. Можете ли да се обадите на любимия си ключар, за да го отключите? Какви са вашите възможности? Ще трябва ли да изхвърлите или да отворите сейфа? Това може да бъде сложен набор от въпроси, на които да отговорите. Ето някои фактори, които ще повлияят на вашите възможности за фиксиране на ключалката на сейф.

Ключарите могат да отворят някои сейфове

Като цяло има някои сейфове, които ключар може да отвори. Те включват основни брави, които използват ключове. Може да е трудно да разберете дали вашият сейф има стандартен заключващ механизъм и може ли да бъде отворен от ключар или ще трябва да се обадите на техник за сейф и трезор. За да разберете дали вашият ключар може да отвори конкретния ви сейф, най-добре е да им се обадите и да попитате. Ако знаете марката и модела на сейфа, ключарят може да ви каже по телефона дали няма да може да ви помогне да отворите сейфа.

Техници за безопасност и сейф

Ключарите не са задължително техници за безопасност и сейф, въпреки че е възможно ключар да избере да премине допълнително обучение, за да научи за отварянето на сейфове и трезори. В повечето случаи това не е така. За да станете техник на безопасност и трезор, се изисква специализирано обучение и постоянно обучение за най-новите безопасни модели и технологии. Ако ключар не е в състояние да отвори сейфа ви, очаквайте да платите повече, за да може техникът на сейфа и трезора да отвори сейфа ви. Обикновено е много по-скъпо да наемете техник за сейф и трезор, така че избирайте ключар, когато е възможно.

Разходите варират

Без значение кой тип специалист по услуги сте избрали да отворите сейфа си, цената може да варира в зависимост от вида на сейфа и колко трудно ще бъде отварянето. Може да е трудно да предоставите точна ценова оферта по телефона, без да можете да диагностицирате какво не е наред със сейфа. За по-сложни случаи можете да очаквате да платите повече от много проста корекция.

Много причини, поради които сейфа няма да се отвори

Има много различни причини, поради които сейфът не се отваря. Понякога сейф с ключ се нуждае от смазване или поддръжка, за да работи. В някои случаи вратата и ключалката на сейфа ще трябва да бъдат отрязани, за да се получи достъп до съдържанието на сейфа.