access-antique-blur-1405724Всеки човек няколко пъти на ден отваря и заключва врати в къщата, колата, на работа. Проблемът с осигуряването на лично пространство и бизнес информацията се решава от бравите. Те трябва да са леки, функционални, надеждни.

Да купиш добър продукт не е достатъчно, трябва да се вгради и компетентно устройството. Инсталирането на брави е една от основните дейности на компанията КЛЮЧАРИТЕ – денонощни ключари, работещи на територията на цяла София, която има удоволствието да предложи услугите си на всички.

Често се изисква нова охрана за вратата на помещението или офиса и, като правило, в най-неподходящия момент. Не трябва да се опитвате да инсталирате ключалките на вратата сами, това може да доведе до катастрофални последици. По-добре е да се възложи отговорният бизнес на специалисти, които при инсталирането на заключващи устройства, непременно вземат предвид пропускателната способност, износването на кутията, типа на вратата. Всички тези познания ще бъдат полезни при инсталиране на ключалката на вратата.

Кога е необходимо това?

  • При естествено износване, свиване, желание за смяна на устройството.
  • При преместване в нов дом, закупуване на апартамент.
  • Неправилно инсталиране на вратата или кутията.
  • При загуба на ключове с необходимост от инсталиране на нова ключалка.
  • Намалена надеждност поради неправилна употреба или хакване.

Коя ключалка да изберете

Разнообразието на заключващите устройства на пазара е поразително, но не винаги степента на тяхната надеждност съответства на желанията на собствениците. Както и преди, най-търсената услуга е инсталирането на брави за вход с ларва: В случай на повреда на механизма, няма нужда да се сменя устройството като цяло, просто се изважда цилиндъра. Специално внимание трябва да се обърне на монтирането на брави на метални врати: Важно е да се знае дебелината, материала на изолацията, дизайна. Нашите майстори ще помогнат при инсталирането на устройства от всякакъв вид:

  • Цилиндрични;
  •  Издълбани и назъбени;
  • Радиоуправляеми и електромеханични;
  •  Двойна система и прекодирана;

Невидими ключалки и механизми.

Лесно е да се инсталира ключалка с неизвестен произход, но ще работи ли надеждно, без да се притесняват собствениците?

За да не се притеснявате за безопасността на личното имущество, обадете се на нашите специалисти: Ни сме квалифицирани и ще отговоряме на всички ваши въпроси и ще се придвижим бързо до Вашия дом или  работа. Ние смятаме, че инсталацията на брави, която предлагаме е на доста достъпна цена. Това е тайната и уважението към редовните клиенти, които разказват за нашите услуги и качество, за което сме много доволни.

При нас работят професионални майстори с голям опит.

Използваме брави на водещи марки.

Бързо придвижваме на всеки обект в града и осигуряваме гаранция за работа.

Ние избираме оптималното устройство според типа на вратата, като се съобразяваме с желанията на клиента.

Цената на монтирането на ключалката е напълно приемлива, плащането се приема във всяка удобна форма.

Инсталирането на надеждна ключалка ще ви спести проблеми от неканени гости и ще запази спокойствието. След като поверите на специалистите, можете да сте сигурни, че новите брави, избрани според спецификата на конкретна врата, ще служат вярно в продължение на много години!