remont-na-kliuchalkaБравите понякога се чупят. Случва се.

Решихте ли да ремонтирате или обмисляте да монтирате ключалки от ново поколение? Посетили сте правилния сайт kliucharite.com, сервизът на КЛЮЧАРИТЕ ще извърши всякакви работи, свързани с монтажа и ремонта на брави.

Ние предлагаме:

  • Ремонт на заключване;
  • Подмяна на ключалката без вложка и с вложка.

Кога трябва да инсталирам ключалки или да ги заменя?

Смятаме, че имаме най-надеждните брави, но какво да правим и най-надеждните се чупят от време на време. За да избегнете неприятните изненади, уверете се, че монтажа на брави е завършено навреме. Също така трябва да помислите за подмяна на ключалката, ако сте се преместили в апартамент под наем.

Ключалката заяжда или просто много е остаряла, сменете я своевременно, особено след като монтажа на брави не трае дълго и се предлага в сервизния отдел на КЛЮЧАРИТЕ.

Услугата за монтаж на брави включва също консултация, майсторът ще ви помогне да изберете ключалката, най-подходяща за вратата и местоположението.

Монтаж на заключване

Монтажът на брави модерен и надежден, изисква опит и познания на механизма. Ако се обадите на услугите на фирма КЛЮЧАРИТЕ, не е нужно да търсите всичко необходимо. Нашите служители са снабдени с инструменти за работа с брави и врати от различни видове.

На вратата са монтирани надземни брави отвътре. Монтажът на надземни брави е прост процес.

Замяната на ключалката не винаги е необходима. Понякога можете да извършите подмяна на ядро ​​- това е по-евтино и по-малко притеснения.

Подмяна на заключващото ядро ​​вместо повторно монтиране на ключалката

Повечето видове брави, с изключение на ключалките, не могат да бъдат напълно променени, ако ключалката е заседнала или ключ е заседнал в нея, както и ако ключовете са били откраднати от вас или сте ги загубили. В такива случаи е достатъчно да замените сърцевината – в ключалката се променят само необходимите елементи, а бравата е инсталирана обратно.

Ремонт на заключване

Най-често ремонтът на бравата е свързан със същото ядро ​​на бравата, но се случва, че трябва да поправите или промените целия механизъм. За да не разбиете ключалката изобщо, не забравяйте, че ремонтът изисква специални умения.

Монтаж на брави, подмяна и ремонт на брави

За да ви убедим, че трябва да се извършва от професионален дърводелец, ние няма да го направим. Ако цените времето и нервите си, тогава не се колебайте да се свържете с майстор. По-добре е да се обадите на дърводелец, преди да купите ключалка, ключарят ще ви помогне да изберете ключалка и ще ви каже кога ключалката не може да бъде напълно променена, но само сърцевината може да бъде заменена.