kamera-za-sigurnost (1)Системите за видеонаблюдение на апартаментите позволяват на собственика на имота бързо и лесно да разбере колко вярно, ефективно и професионално наетият персонал изпълнява задачите си: домашни работници, бавачки, гувернантки. Можете също така да установите видеонаблюдение в апартамента, за да разберете как живущите се отнасят към собствеността на собственика. В много случаи наличието на видеоклипове, направени от отворени и скрити камери, може да послужи като доказателство при търсене на престъпник или крадец.

Монтаж на видеокамери в апартамента

Монтиране на камери за видеонаблюдение в апартамент. Организацията на видеонаблюдението в частен апартамент зависи от това какви задачи ще изпълнява системата.

Ние сме една от първите частни ключарски фирми в България с дългогодишен опит в ключарските услуги в София. Предлагаме всякакъв вид ключарски услуги, а именно отключване на всякакви заключващи се системи, видеонаблюдение. Работим с всички налични на българския пазар, лицензирани вносители на заключващи се механизми.

За да се монтира видеонаблюдение в апартамента,  доверете се на нашия професионализъм.

Най-добре е да не пестите от сигурност и да купувате функционална, модерна и достъпна система с цифрови видеокамери, които предават видео сигнали през WiFi.

За да изпълняват ефективно функциите за сигурност, възложени на системата за видеонаблюдение, такива устройства трябва да работят денонощно в автоматичен режим. Когато домашното видеонаблюдение е оборудвано със специални GSM модули, устройството може дори да реагира на събития. Това се постига благодарение на удобната услуга за изпращане на съобщения до мобилния телефон на собствениците на недвижими имоти.

Всяка камера има своя собствена задача. По-добре е да инсталирате камера за видеонаблюдение в апартамента, така че нищо да не пречи на гледката, камерата да не е изложена на слънчева светлина, но да не е поразителна при влизане в стаята. Само опитен специалист ще може да посъветва най-изгодното местоположение на камерите в домашното видеонаблюдение. Ако искате да гледате апартамента през нощта, има камери с вградено осветление.

Броят на камерите трябва да се изчислява въз основа на броя стаи и зони, изискващи защита и наблюдение. Има смисъл да допълвате вътрешните камери с видеонаблюдение: монтира се оборудване с висока чувствителност към светлина, антивандална защита. Камера, монтирана на стълбите, отразява събития, настъпващи в радиус от няколко метра от апартамента: това също може да осигури подходящо ниво на сигурност.

Монтажът на оборудване включва полагането на проводници, които могат да бъдат естетически замаскирани, полагане под  подовата настилка или зад фалшив или окачен таван. Дори ако ремонтните дейности са зад, а видео наблюдението е инсталирано след довършителни работи, рационално е да поканите специалистите от фирма shperts.com, които ще ви кажат най-икономичните, изгодни и естетични опции за местоположението на проводниците и камерите.