Тези дни собственици на частни жилища и фирми, както и мениджъри на имоти имат огромно разнообразие от технологии за клавиатури, които са на разположение, за да помогнат за налагането на сигурност в техните имоти. Безброй марки предлагат ключалки на  клавиатури за заключване, така че може да бъде трудно да се определи точно какъв е най-добрият тип заключване на вратите за вашите нужди. В тази публикация  експертите за електронно заключване ще ви дадат някои съвети относно най-добрите видове клавиатури за ключалки, за да можете да сте по-добре образовани, преди да решите какъв тип заключване на клавиатурата на вратата да инсталирате.

Kwikset SmartCode 916 електронна клавиатура Deadbolt

s-l400Тази изключително удобна брава може да бъде интегрирана безпроблемно с други устройства за домашна автоматизация. Тя може да бъде програмирана с 30 персонализирани потребителски кода за достъп, включително функционалност на главния код, която е фантастична за мениджърите на имоти. Също така има автоматична заключваща функция, която гарантира, че вратите никога не остават отключени – въпреки това тази функция зависи от идеално разположената инсталация. Това заключване включва патентовани механизми на страничната лента, които могат да предотвратят бракуването, блъскането и други атаки. Тя разполага с интелигентни ключови функции, които позволяват на мениджърите на имоти лесно да работят с  ключалките. Въпреки това, тази ключалка все още се нуждае от ключ и е само клавиатура 2 – дори ако има 128-битова функция за кодиране, която намалява шансовете за кодиране от хакери.

Touch Touch безжичен сензорен дисплей BE 375-V

Тази ключалка не работи с заключващ цилиндър, което означава, че е издърпващо и нечупливо. Тази ключалка има предпазни механизми срещу прекъсвания на захранването. На първо място, той консумира незначителни количества електроенергия, използвайки болт за управление на палеца. Това го прави така, че потребителят трябва да завърти ключалката, за да отвори или заключи вратата – и ако захранването изгасне, ключалката винаги може да се стартира с 9-волтова батерия, която ви позволява да въведете кода за достъп. Това е бюджетно удобен и минимален интелигентен код, в степен 2 на сигурността, перфектно за мениджъри на имоти.

Baldwin Boulder 8252 AC1 без ключ с единична цилиндър

Тази ключалка е с класически външен вид и е изработена от месинг и е с 5-пинов клин стил C, който осигурява добра степен на блъскане, пробиване и брилянтно съпротивление. Тя позволява програмиране на до 30 персонализирани потребителски кода за достъп, както и нормален слот за физически ключ за цилиндър, както за опции за достъп с код, така и за ключове, които са идеални за мениджърите на имоти.

 Yale Real Живот Assure Заключване YRD446

Тази заключваща клавиатура предотвратява възможността за заключване при удари и може да бъде интегрирана със съществуваща закопчалка като ъпгрейд. Тя има уплътнение за защита от атмосферни влияния и капак на батерията, който е устойчив на повреди, гарантиращ, че захранването не може да бъде умишлено съкратено. Той идва заедно с лесна за използване софтуерна програма, която позволява на мениджърите на имоти или собствениците на жилища да наблюдават дистанционно данните за достъп и функционалността. Заключването е напълно съвместимо с други форми на интелигентни домашни устройства.

Corbin Russwin Access 700 PAC1

Тази ключалка е популярно използвана в пансиони или в стил на общежитие, но лесно може да бъде прехвърлена на голям жилищен имот. Тя е снабдена с клавиатура с висока степен на сигурност и е налична в опциите за достъп до клавиатурата / магнитната лента, както и в обикновена магнитна лента. Тази ключалка може да поддържа до 1200 отделни потребители и да следи най-новите 700 събития за достъп. Свързването на магнитна лента с ключалката ANSI Grade 1 осигурява невероятно мощна защита – да не говорим за заключванията за 3 часа UL пожар за по-голяма сигурност и безопасност.

Mul-T Lock ENTR Четец на тъчпада

Тази футуристична ключалка използва цилиндри с висока степен на сигурност, както и силни характеристики за кибер сигурност. Той поддържа до 20 различни персонализирани потребителски кода за достъп, за да позволи на мениджърите / посетителите / работниците да имат лесен достъп в определени часове на деня. Също така е идеален избор за търговски настройки. Това е напълно безключов ключ, който използва управление на достъпа, за да позволи на мениджърите на имоти да следят историите за достъп – да не говорим, че той е напълно съвместим с други устройства за домашна автоматизация или умни домашни устройства, което го прави една от най-лесните за използване клавиатури се заключва на пазара днес.

Серия Kaba E-Plex 1500

Тази защитна ключалка на клавиатурата е заключващ механизъм от степен 2, но има и набор от други високотехнологични функции, които компенсират това. Той може да съхранява до 100 отделни кода, което го прави идеален избор за мениджъри на имоти или фирми с много служители. Тя следи одитната пътека от най-новите хиляди взаимодействия, записвайки точното време за достъп и степента на пълномощия на потребителя, което прави супер лесно управление на общото управление на достъпа. Тя може да бъде програмирана с до 5 отделни нива, което позволява ключовете за собствениците на имоти, босове, собственици или всеки друг, който се нуждае от постоянен достъп. Kaba lock aso има силни възможности за блокиране, които блокират потребителите след редица неуспешни опити за достъп.