В днешните домове, с откритите си планове и екстензивни гледки, е почти невъзможно да се намери къща, която не използва плъзгащи стъклени врати като свойство. За съжаление, много от плъзгащите стъклени врати са оборудвани само със семпли брави, които лесно се компрометират. Ето някои начини за по-добро закрепване на плъзгащите ви стъклени врати.

Слабостите на стъклените врати

Стъкло: Първата слабост на плъзгащата се стъклена врата е очевидна. Това е врата, изработена от стъкло. Както всеки знае, стъклото може лесно да се счупи. Стъклените врати също могат да бъдат непреднамерени покани за крадци, защото им позволява лесно да виждат съдържанието на дома ви вътре. Използвайки стъклената врата, крадецът може да оцени не само стоките, които се предлагат в дома ви, но може да е в състояние да разбере дали имате система за сигурност във вашия дом и дали е въоръжена и оперативна. Ето защо е наложително да защитите плъзгащите се стъклени врати.

Брави: Повечето стъклени врати определено имат нискотехнологични ключалки, като обикновено се използва обикновен заключващ механизъм, който осигурява минимална сигурност и те са силно уязвими на пробив. КЛЮЧАРИТЕ може да ви помогне да решите кои високотехнологични и нискотехнологични брави са най-подходящи.

Местоположение: Плъзгащите се стъклени врати се използват и на места с ниска видимост; обикновено те са нашите задни врати и следователно дават на крадците корицата, от която се нуждаят. Нищо не е по-добре за крадците, отколкото да могат да работят там, където не могат да се видят. Плъзгащите се стъклени врати, разположени в задния двор, им позволяват да работят в задната част на дома, където съседите и тези, които минават, не могат да ги видят и да предупредят властите.

Осигурете своята стъклена врата с тези подобрения

Ето някои начини за борба с уязвимостта на типичните плъзгащи стъклени врати.

Стъкло: Закрепете плъзгащите се стъклени врати чрез укрепване на стъклото – Прозоречният защитен филм е сравнително евтин начин за надграждане на стъклените врати. Филмът може да бъде полезен по различни начини. Първо, той ще подсили стъклото, като защитен слой, той действа като твърд щит на самото стъкло. Защитната лента е изработена така, че да издържа на огромно налягане. Филмът може да попречи на крадеца да счупи стъклото и да се счупи. Защитният филм може също така да предпази стъклото от силни ветрове и отломки, които могат да излетят по време на буря или ураган.

Защитният филм работи и като възпрепятства изгледа в дома. Някои защитни филми се предлагат с опционално оцветяване и могат да помогнат за блокиране на изгледа на съдържанието вътре. Въпреки, че крадците ще имат проблеми с влизането, няма да се отрази на гледката на хората вътре в къщата, гледайки навън. Оцветяването може също да ви спести пари, като запазите отблясъците от слънцето да идват директно в дома и да го нагрява през лятото.

Стъклопакетни детектори – Инсталирането на детектор за счупване на стъкла ще предизвика аларма при счупване на стъклото във вашия дом. В някои случаи само звукът от алармата ще бъде достатъчен, за да се прогонят крадците.

Брави: Осигурете плъзгащите се стъклени врати чрез подобряването на заключващите механизми – Простите механизми за затваряне, които са вътрешните ключалки на повечето стъклени врати, не са толкова сигурни, колкото повечето собственици биха се чувствали удобно. Професионалните ключари като експертите в КЛЮЧАРИТЕ може да укрепят стъклените ви врати и сигурността на дома ви, като смени ключалките или добави допълнително заключване. Това е оптимално време за вашия ключар да направи оценка на всички врати и прозорци във вашия дом. Ключарите могат да обсъждат уязвими части от дома ви и да направят предложения как да подобрите цялостната сигурност на вашия дом.

Няма нищо по-хубаво от това да се чувствате сигурни и в безопасност в собствения си дом,но  за да го направите, трябва да знаете, че всичките ви врати са защитени. Тъй като ключалките, които идват с типичните плъзгащи стъклени врати са много просто проектирани, най-добре ще е да се обадите на ключар , който може да дойде и да ги направи по-здрави.

Инсталиране на алтернативни заключващи устройства: Освен обикновената брава, която се намира в плъзгащата се стъклена врата, могат да се добавят и други болтове за допълнителна сигурност. Ако рамката на вратите позволява едно, трябва професионалният ключар да инсталира заключваща ключалка за вашата плъзгаща стъклена врата. Ето някои други устройства:

  • Веригата свързваща дръжките на вратата с малка верига със закопчалка
  • Заключване на плъзгащата се врата
  • Персонална плъзгаща се врата
  • Поставете лента в коловозите, за да обезвредите вратата
  • Анти-Джими табела на вратата

Местоположение: Защитете плъзгащите се стъклени врати, като увеличите сигурността около местоположението – Един от начините, по който можете да помогнете за възпирането на крадците и да се предпазите от това дори да се опитат да влезнат в дома ви, е чрез инсталиране на аларми за сигурност и детектори за движение.

Сензор за движение – Забележимостта е по-трудна, когато използвате подходящ детектор за движение. Сензорите за движение ще включат прожектори и звукови аларми, които не позволяват на крадците да се скрият.

Сензор на вратата – Въпреки че не е абсолютно заместител на добра, солидна ключалка, той ще предизвика аларма, ако вратата се отвори. Отново, понякога само звукът на аларма е достатъчен, за да изплаши крадеца.

Система за сигурност – Като цяло за спокойствие, закупуването на система за сигурност са едни добре изразходвани пари. Има толкова много възможности днес от прости системи, които използват вашия смартфон до тези, които се наблюдават 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата от охранителните фирми.

Въпреки че нито един от гореизброените методи не е стопроцентово доказателство за избягване на кражба, наличието им за подобряване на сигурността на вашия дом може да възпре крадец дори да се опита да влезе в дома ви. Статистиката е отрезвяваща.

Не бъдете в тъжната статистика! Обадете се на професионален ключар, за да защитите вашия дом

КЛЮЧАРИТЕ може да ви помогнат. Ние сме експерти по сигурността и можем да ви покажем как ВИЕ ВЕРОЯТНО превръщате дома си в цел за крадци. Ние ще оценим имота Ви и ще се уверим, че имате подходящи ключалки на вратите, прозорците, плъзгачите и гаража!

ВИЕ СТЕ НА ТОЧНОТО МЯСТО – КЛЮЧАРИТЕ

Обезопасете имота си правилно. Когато става въпрос за вашия дом или бизнес, нищо не е по-важно, отколкото да го направите безопасен. Сертифициран клюкчар като опитните в КЛЮЧАРИТЕ може да ви помогнат да гарантирате, че вашият имот е охраняван, като ви помага да го защитите с надеждни ключалки.

Не търсете повече; намерихте местен, надежден ключар, който е собственост на семейството и се управлява, точно тук.

Като пети поколение ключар, КЛЮЧАРИТЕ обслужва домове, фирми и хора, които са били в извънредни ситуации от 1999г. насам. Ето защо ние сме перфектното решение, когато търсите информация за домашната си сигурност , Обадете се на КЛЮЧАРИТЕ днес на 088 488 37 88 – радваме се да обсъдим всички ваши нужди за сигурност с вас.