door-keyВсеки се стреми да защити дома и собствеността си от нападения от натрапници, затова надеждните брави са толкова актуални днес, колкото преди стотици години. Експертите препоръчват да се реши този проблем в комплекс, тоест надеждните врати трябва да бъдат защитени от надеждна брава. Следователно качеството на вратата е важен фактор за нейната надеждност.

Не винаги знаете какъв механизъм е инсталиран във вратата, особено ако той не е ваш, но например някой е помолил за помощ. Крадците често използват тези методи, но може би един от тях ще ви помогне:

  • Ако има цилиндров механизъм, вземете ключ.
  • Намерете главен ключ и се опитайте да го използвате.
  • Пробийте щифтове и отворете вратата с помощта на отвертка.
  • Извадете патрона и опитайте да отворите вратата със същата отвертка.
  • Натиснете вратата, тоест натиснете, за да се отвори. Можете да го предпазите от проникване на крадци по същия начин, като монтирате рамка от едната част.
  • Налейте в механизма специално кисело вещество, което ще разяде механизма.
  • Обърнете внимание също, ако загубите ключа си, не се препоръчва да се опитвате да отворите. По правило проблемът само ще се задълбочи и ключа ще се забие.

Ако не успеете да се справите с проблема нашата фирма КЛЮЧАРИТЕ  бързо реагира:

Оперативно означава сега. Независимо в кой регион на София и околността се намирате, ако механизмът за заключване се е повредил, не се колебайте да се свържете с нас. Диспечерите ще приемат поръчката, ключарят веднага ще отиде на посочения адрес.

Нашият персонал се състои от висококвалифицирани, взаимозаменяеми ключари, ако единият е зает – другият ще отиде на повикването;

Готови сме да регистрираме поръчка по всяко време.

Достатъчно е да се свържете с нас по всякакъв възможен за вас начин: да се обадите, да поръчате обратно повикване, да изпратите съобщение на сайта или да изпратите имейл.

Ако проблемът е в неправилното функциониране на вашия заключващ механизъм, тогава трябва да разберем марката и модела. За да направите това, може да изпратите снимка. След като разберете подробностите, може да се ръководите от цената на нов механизъм, ако трябва да замените стария.

Предварително напускане на замяна в металната врата на ключалката или ларвата не е необходимо, тъй като са налични всички заключващи системи. От евтини бюджетни брави на местното производство, до лукс класа на известни лидери в производството на брави.

Пристигайки на повикването, ключарят ще може да предложи всички възможни модели брави и ларви, които той може незабавно да монтира.

Смеем да твърдим, че разполагаме с едни от най-модерните ключарски инструменти, затова гарантираме, че ще отворим Вашата врата без никакви щети. При настъпила ситуация на заключване, не опитвайте да отворите бравата сами. Има голяма вероятност да нараните ключалката и да се наложи цялостна замяна, която е много по-скъпа от самото отключване. Съвременните ключалки са с много деликатни механизми, затова само истински ключар може  да отвори бравата без да я повреди.