ключар в софияЧесто човек в живота си е изправен пред ситуация, в която механизмът за заключване се повреди или възникнат проблеми с ключа. Нашата фирма предлага отваряне на ключалки, без значение дали са с ниско или високо ниво на защита е изключително прецизен процес, за който определено ще се нуждаете от ключар. Ние сме екип от ключари с повече от 15 години опит и с хиляди отворени брави, каси, сейфове и много други. Извършваме както аварийни ключарски услуги, така и монтаж на всякакъв тип брави и патрони.

Бързият темп на живот и честото отсъствие от дома ни прави по-отговорни за сигурността и затова използваме най-надеждните системи за сигурност, често модерни брави. Има много възможни варианти за повреди, но самата подмяна трябва да се извърши на високо ниво, без да се навреди на близките стени.

Ако този инцидент се е случил с вас, трябва да разберете, че да се опитвате сами да разглобите механизма не е най-добрата идея. Въз основа на нашия опит, най-често това води не само до пълна разбивка на цялата система, но и до вратата.

Основните предимства на нашата фирма са:

Бърза скорост на работа. Поради факта, че ключалките най-често се счупват неволно, необходимостта да бъдат на закрито става възможно най-висока. Специалист, който е професионално подходящ за извършване на дейностите си в най-кратки срокове, ще бъде на място и ще започне да работи. Директната услуга ще бъде бърза, можете да продължите да правите своето занимание;

Разумни цени. Това стана възможно благодарение на съвременните методи на работа, в допълнение използваме индивидуален подход;

Навременност на целия комплекс от работа. Не оставяме видими повреди, груби драскотини или други дефекти;

Ние гарантираме качество. Това означава, че новите брави ще ви издържат дълго време с последващо предоставяне на гаранция;

Висока сигурност. Ние стриктно спазваме всички правила за безопасност и приключваме въпроса.

Можем да отваряме ключалки за автомобили с всякаква сложност, както и сейфове с различна степен на защита. В допълнение, професионалистите се занимават с подмяната на стари брави с нови и могат да отворят вратата, водеща към апартамент или офис. Отварянето на брави се извършва от специалисти, използващи технологични и надеждни инструменти, благодарение на които е възможно работата да се извърши бързо и точно, без излишни повреди.

При настъпила ситуация на заключване, не опитвайте да отворите бравата сами. Има голяма вероятност да нараните ключалката и да се наложи цялостна замяна, която е много по-скъпа от самото отключване. Съвременните ключалки са с много деликатни механизми, затова само истински ключар може  да отвори бравата без да я повреди.