денонощен-ключарНие сме КЛЮЧАРИТЕ – денонощни ключари, работещи на територията на цяла София. Имаме повече от 20 години опит в ключарските услуги и аварийното отключване. Предлагаме услуги за отваряне на брави в София и областта. Работим денонощно без почивни дни. Дежурим във всички райони на града.

Пристигаме след 20 минути;

  • За 10-15 минути безшумно отваряме ключалката;
  • Ние отваряме брави от всички класове на сигурност;
  • Вратата цяла и невредима -100%;

Носим със себе си ключалки за подмяна.

Обаждайки се на нашата фирма за отваряне на аварийно заключване във вашия апартамент, ще спестите минимум усилия и пари за възстановяване на заключващото устройство. Вратата ви ще остане непокътната, а ключарят ще ви постави нова надеждна ключалка, която ще продължи повече от 10 години.

Можем да помогнем, ако:

  • – Ключът е изгубен;
  • – Замъкът не работи и е задръстен;
  • – Ключът е заседнал в ключалката или не се завърта в ключалката,
  • – Ако детето е затворено отвътре;

– Не можете да отворите ключалката отвътре и се нуждаете от майстор, който да отвори вратата в авариен режим.

Бързо, безшумно и без повреди

Дори при аварийното отваряне на бравите вратите остават без повреди.

Отваряме ключалките без повреди, вратата ще остане 100% непокътната и без драскотини. Можем да пристигнем навсякъде в града в рамките на 20 минути. Нашите майстори дежурят във всички райони на града и ще могат бързо да ви помогнат по всяко време.

Какви врати отваряме?

Метални, дървени, пластмасови и стъклени врати, гаражни врати. Отваряме вратите от най-високия клас на сигурност и дори сейфове. Аварийната служба ще отвори ключалката и вратата с няколко нива на защита, с напречни ленти, които се отварят както от страната на ключалката, така и над и под вратата.

Ако сте извън апартамента и се нуждаете от помощ при отварянето на ключалката, ние можем да ви предоставим услуги, ако имате паспорт с разрешение за пребиваване на този адрес или договор за наем.

Сертифицираната работа на нашите майстори-ключари, дори при аварийно отваряне на брави и врати, ви позволява да запазите крилото на вратите непокътнати и безопасни за по-нататъшна работа.

Майсторът-ключар ви предоставя голям асортимент от брави и аксесоари за врати. След отваряне избирате устройство за вашата входна врата, което:

  • Подходящ за вратата;
  • Има подходящ клас на безопасност;

В асортимента присъстват евтини и скъпи брави, цилиндри (ларви) и дръжки за врати. Има заключващи устройства от Италия, Франция, Китай, Русия и други страни по света. В зависимост от вашата врата, ключарят ще предложи замяна на повредената ключалка. Вие избирате ключалката, която отговаря на вашите изисквания за сигурност и разходи. Изборът на нов замък е ваш.

След работата на нашата служба за аварийно отваряне на брави и врати, можете изгодно да замените старата брава с нова, без да се обаждате на друг майстор и без да търсите ключалка, подходяща за вашата врата.