Кога се изисква аварийно отваряне на гаражна брава?

Нито един собственик на автомобил не може да бъде застрахован срещу непредвидени обстоятелства под формата на заключена гаражна врата. Заключващият механизъм може да се задръсти поради неправилна употреба и части от него могат да бъдат повредени или износени.

Честите причини за услугите от денонощните ключари са:

  1. Изгубени или счупени ключове;
  2. Неправилна инсталация на механизма;
  3. Неспазване на експлоатационните правила;
  4. Прекъсване на ключалката поради изкривена гаражна врата;
  5. Липса на редовна поддръжка на заключващото устройство;
  6. Остаряване и износване на основните елементи;
  7. Неправилна работа на ключалката след опит с взлом;
  8. Наличието на чужди предмети в кладенеца;
  9. Външни фактори – влизане на прах и мръсотия, натрупване на влага, ръжда, образуване на лед и др.

Такива ситуации изискват професионална помощ и бързо реагиране. Денонощните ключари са готови да отворят гаражните ключалки по всяко време.

garaj

Townhouse Garages

Опити за самостоятелно отваряне гаражната ключалката

Силно препоръчваме собствениците на гаражи да се откажат от идеята да отворят дефектна брава сами – подобни действия могат да доведат до неизбежни повреди не само на механизма, но и на вратата. Неправилното боравене с ключалката ще усложни работата на майсторите, в резултат на което процесът на отваряне ще бъде по-дълъг и по-скъп.

За да се отвори заседнал механизъм, са необходими специални инструменти и оборудване, източник на захранване за свързване на електроинструменти.

Специалистите на нашата фирма разполагат с цялото необходимо оборудване и богат опит в работата с гаражни брави от различен тип – можем да отворим вградени, надвесни и шарнирни конструкции възможно най-ефективно. При отваряне на гаражните брави ключарят, ако е възможно, ще запази не само работоспособността, но и привлекателния външен вид на механизма.

Доверявайки се на КЛЮЧАРИТЕ, можете да сте сигурни в качеството на нашите услуги и високата квалификация на нашите майстори. Специалистите ще дойдат на повикване възможно най-скоро, цялата работа се извършва от нас добросъвестно и с гаранция.