door-key

Конфискация на ключове

Това всъщност е най-добрата възможна причина да имате нужда от ключар след нощно излизане. Приятелите са склонни да се грижат един за друг и ако някой от вашите забележи, че сте имали твърде много, той или тя може да конфискува вашите ключове, за да ви попречи да шофирате. И все пак, когато сте пияни, способността на мозъка ви да задържа и използва информация намалява. В края на нощта може да се обадите на Uber и тъкмо да влезнете в колата, само за да се чудите къде, по дяволите, са отишли ​​вашите ключове.

Ако някога се окажете в тази ситуация, надяваме се приятелят, който е взел вашите ключове, да е достатъчно трезвен, за да ви хване, да разбере, че сте се прибрали у дома и да отбиете, за да отключите вратата си. Ако не, обаче, определено ще ви трябва ключар за бързо набиране, тъй като проучването и извикването на нов вероятно ще надхвърли вашите възможности.

Счупен ключ или забравена комбинация

Когато пиете обилно, координацията между очите е едно от първите неща, които трябва да направите. Това прави изключително трудно преминаването през заключена врата, независимо дали трябва да въведете комбинация или да вмъкнете и завъртите физически ключ. Най-добре е да се обадите на ключаря си веднага щом разберете, че имате проблеми, но пияният мозък има склонност да се фиксира върху нещата. Ако не влезете при първия опит, изключително вероятно е да продължите да опитвате, докато не счупите ключа. В този момент няма да имате друг избор, освен да наберете ключаря си.

Повредена ключалка

Хората, които пият силно, са склонни да мислят за себе си като за свръхчовешки сили. Ако нямате ключове или не можете да накарате ключалката да се отвори нормално, може да решите да влезете по нетрадиционен начин, като например да изберете ключалката или дори да ритате надолу по вратата. Разбира се, ако не разполагате с умствена острота, за да завъртите ключа, вероятно нямате възможност да вземете ключалката и разбиването на врата е много по-трудно, отколкото изглежда. В един момент е вероятно да повредите ключалката или дори цялата врата. Наличието на ключар на бързо набиране би било изключително полезно.