СЪВЕТИ И ТРИКОВЕ ЗА ПОДОБЕЯВАНЕ НА ВАШИТЕ РЕШЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ НА БИЗНЕСА

Престъплението срещу собствеността е нещо, което е в съзнанието на всеки собственик на бизнес. Дори ако даден бизнес има застраховка, разходите от кражби могат да достигнат хиляди долари за загубени материални запаси, имуществени щети и доходи в бизнеса. Най-добрият начин да спестите тези пари е да бъдете проактивни и да инвестирате в ефективна сигурност, за да предотвратите влизане с взлом, преди то да се случи.

брава

НЕЩА, КОИТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДНЕС, ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИТЕ КРАЖБИ ВЪВ ВАШИЯ БИЗНЕС

Спрете престъпността с визуални възпиращи средства. Показвайки на престъпниците, че сте подготвени за тях, можете просто и ефективно да ги изпратите обратно. Поставете табели, които твърдят, че вашият бизнес е под 24-часово наблюдение, дори и да не е така. Поставете знак във вашия регистър, в който се твърди, че излишните парични средства са депозирани в сейф, до който служителите нямат достъп. Инсталирайте маркер за височина до вашата врата, за да улесните идентифицирането на излизащите престъпници.

Обучете служителите си как да забелязват потенциална престъпна дейност. Служителите трябва да знаят предупредителните признаци за потенциален грабеж, като например да изчакат други клиенти да напуснат магазина, преди да се приближат до касата или да обикалят около магазина до няколко минути преди затварянето му. Кажете на служителите как трябва да реагират по време на обир и какво трябва да направят веднага след такъв.

Избягвайте изненадите, като подобрите видимостта. Дръжте дисплеите на ниско, за да улесните видимостта към това какво правят всички в магазина. Ако във вашия магазин има слепи зони, инсталирайте широкоъгълно огледало, за да наблюдавате района. Избягвайте прозоречни дисплеи, които закриват вашето зрение, така че служителите ви лесно да виждат какво се случва навън.

Променете нещата. Променете времето и маршрута, по който ежедневно внасяте депозита си в банката. Престъпниците често прекарват дни в гледане и проучване, за да научат вашите навици, преди да направят своя ход. Никога не носете пари в ръка и, ако е възможно, опитайте се поне двама души да ви придружавар.

ПРОФЕСИОНАЛНИ МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ, КОИТО ТРЯБВА ДА ПРЕРАЗГЛЕДАТЕ

Инсталирайте сигурни врати и ключалки. Стандартните брави и стъклените прозорци ще направят много малко, за да спрат крадец, въоръжен с бейзболна бухалка или лост. Инсталирането на най-високо качествени ключалки  и защитни врати е много по-ефективно.

Инвестирайте в сейф. Фирмите с ценни стоки, които остават в магазина за една нощ, трябва да осигурят престоят им във високо качествени сейфове. Уверете се, че избраният от вас сейф е проектиран за сигурност, а не само за защита срещу пожари. Нека професионална охранителна компания инсталира вашия сейф за най-добри резултати.

Включете аларма. Алармите ще предупредят полицията и вас, че някой е нахлул във вашия бизнес. Изберете аларма, която се свързва директно с местното полицейско управление вместо услуга за наблюдение. Ако закупите безшумна аларма, намерете как да добавите паник бутон, който персоналът може дискретно да натисне, когато е извършен грабеж.

Искате ли да научите повече за това какви мерки за сигурност биха били най-добри за защита на вашия бизнес? Свържете се с екипа на kliucharite.com и един от нашите опитни професионални ключари ще се радва да обсъди с вас вашите нужди от ключарски услуги.